Tida Parket gaat verhuizen

Per 30 december 2013 vindt u ons aan de Ringbaan-Zuid 376.

Dit jaar viert Tida Parket haar 35-jarig jubileum en is daarmee de oudste parketspeciaalzaak in de ruime regio Tilburg. Sinds 25 jaar is Tida Parket gevestigd in de vertrouwde locatie aan de Bredaseweg 146 in Tilburg. Per 30 december 2013 verhuist Tida Parket naar de nieuwe locatie aan de Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg waar eerst een tijdelijke showroom wordt ingericht. Officiële opening zal medio maart/april zijn, wanneer de nieuwe showroom klaar is en wanneer het magazijn is over gehuisd. Op deze ruimere en betere zichtlocatie verwacht Tida Parket zich voor de toekomst nog sterker te positioneren in de regionale markt maar ook een aantrekkelijke klantentrekker te worden voor Zuid Nederland en België.

In tegenstelling tot de krimpende markt van de laatste jaren heeft Tida Parket juist een lichte groei doorgemaakt waardoor het ambachtelijke bedrijf uit de huidige locatie is gegroeid.
In het nieuwe pand wordt 400 m2 ingericht als showroom. Naast ambachtelijke parketvloeren zal hier ook het nieuwste en meest complete assortiment houten- en lamelparketvloeren te bewonderen zijn. Ook wordt een aparte afdeling ingericht voor ‘niet-houten’ vloeren zoals kurk, PVC en laminaat.

Tida Parket is een servicegericht Tilburgs familiebedrijf dat in 1978 werd opgericht door dhr. Jan Swaans. In 2009 is het bedrijf volledig overgenomen door zijn zoon Danny Swaans.
In 2006 werd het bedrijf uitgebreid met een webshop: www.allesvoorparket.nl en in 2007 werd gestart met groothandel Tablazz Buitenparket.

Allesvoorparket.nl is een complete webshop voor alle parket-gerelateerde producten zoals onderhoudsproducten, boenmachines, plinten, ondervloer etc. Binnenkort verwelkomt Allesvoorparket.nl haar 50.000ste klant!

Tablazz levert een exclusief assortiment ‘Buitenparket’ en gerelateerde producten. Via een dealernetwerk bestaande uit parketbedrijven, houthandels, architecten en bedrijven in de tuin-, wellnessbranche worden de terrasvloeren door de gehele Benelux verdeeld. In het nieuwe pand wordt een groot deel van de showroom ingericht als ‘Tablazz Flagship Store’ waar de Tablazz dealers, al dan niet  met hun klanten, het volledige assortiment en de presentatiemogelijkheden kunnen zien.

In het nieuwe pand aan de Ringbaan Zuid is momenteel keukenbedrijf John de Laat gevestigd. John de Laat zal per 30 december 2013 verhuizen naar de Bredaseweg 146, de huidige locatie van Tida Parket.

Er wordt dus van locatie gewisseld!