Tien dagen Puur NL in het Tiroler dorp op het NS-plein

Tiroler dorp

Het NS-plein wordt tijdens de Tilburgse Kermis een echt Tiroler dorp. Hier kun je de Tirolersfeer proeven op het kermisterras onder het genot van een echte bratwurst of een Duits biertje. Puur NL is deze tien dagen te gast in het Tiroler dorp en zorgt voor een waar feestje. 

Roze Maandag

Op Roze Maandag staat op het NS-plein de radiostudio van Puur NL en zenden ze van 12.00 tot 18.00 uur live uit. Puur NL nodigt op deze dag alle kermisbezoekers uit om langs te komen en een kijkje te nemen in deze studio. Ook worden de bezoekers tijdens Roze Maandag actief betrokken bij de uitzendingen. Natuurlijk zijn de presentatoren die je kent van de radio aanwezig. Het precieze programma is nog niet bekend. Dit wordt in aanloop naar de kermis bekend gemaakt via de radiozender.

Op de andere dagen van de kermis is er overdag een reporter en worden er ’s avonds muziekshow’s gehouden in het Tiroler dorp om er een geweldig feestje van te maken. Kun je er zelf niet bij zijn tijdens de Tilburgse kermis? Dan kun je natuurlijk meeluisteren op Puur NL.

Tiroler dorp

Een prachtig vormgegeven themaplein in de Tirolersfeer is een mooi voorbeeld van wat de Tilburgse Kermis nieuwe stijl wil uitstralen: meer sfeer en beleving. Een groep exploitanten kwam met het idee voor een Tiroler dorp op het NS-plein met een sfeervolle uitstraling. Kermiswethouder Erik de Ridder: “Ik ben heel blij dat we met de focus op meer beleving nu ook zien dat exploitanten hiervoor met ideeën komen en zo waarde kunnen toevoegen aan onze kermis. Dat levert niet alleen nieuwe inzichten maar ook een meer gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit.”

[wpbrzone id=22]

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: