Tientallen schermen, biertaps op tafel en meer: Tilburgse binnenstad krijgt een sportsbar in 2022

Sportsbar

Het waren afgelopen jaren moeilijke tijden voor de horeca. Het is dan ook goed om te zien dat vanwege de versoepelingen steeds meer nieuwe initiatieven oppoppen in de stad. Horecaondernemers durven weer te investeren. Zo kunnen wij melden dat er in 2022 een gloednieuwe sportsbar opent in de Tilburgse binnenstad. De exacte locatie en naam verklappen we nog niet (dat komt rond oktober/november), maar we kunnen jullie al wel wat meer vertellen over het concept.

Moderne sportsbar

In 2022 opent er dus een grote moderne sportsbar in het centrum van Tilburg. Van tevoren wordt het pand waar de sportsbar zich vestigt compleet verbouwd en ondergaat het een fikse metamorfose. De ondernemers achter het concept hopen de sportsbar uiteindelijk in maart 2022 te openen.

Wat je kunt verwachten: een groot terras met meerdere schermen, gigantisch scherm van 7 bij 3 meter binnen en verschillende zitjes waar je losse wedstrijden kunt bekijken met je vriendengroep. Zo heb je alles binnen handbereik voor een heerlijke middag of avond sport kijken. Ook wordt er een bar geplaatst waar je rondom verschillende wedstrijden kunt bekijken.

De sfeer zal anders worden dan in de gemiddelde sportsbar die je wellicht kent. Dus vergeet een donkere pub met voetbalsjaaltjes aan de muur, maar denk aan een moderne horecazaak met een hippe uitstraling. Je kunt er lekkere biertjes drinken en uiteraard ook terecht voor barfood tijdens de verschillende wedstrijden.

[poll id=”81″]

Alle sporten over de hele wereld

De sportsbar heeft straks de uitzendrechten op eigenlijk alle denkbare sporten die wereldwijd worden uitgezonden. Van voetbal tot rugby, van boksen tot formule 1 en van cricket tot basketball en veel meer. Via een app die wordt ontwikkeld kun je van tevoren de wedstrijd die jij wilt bekijken reserveren.

Zo weet jij zeker dat jij jouw favoriete wedstrijd kunt kijken. Of dit nu een uitwedstrijd van Willem II is of een voetbalwedstrijd op het derde Engelse niveau. Zo wordt de sportsbar ook interessant voor toeristen en expats die in Tilburg verblijven en de wedstrijden van hun favoriete sporthelden willen bekijken.

[poll id=”82″]

Meer dan live sportwedstrijden

De nieuwe sportsbar moet sport ademen. En niet alleen door een hoop wedstrijden uit te zenden, maar ook door interactieve sportavonden. Zo denken ze eraan om pubquizzen te organiseren met sport als thema of thema-avonden te houden waar bekende sporters met elkaar in gesprek gaan over bijvoorbeeld hun carrière.

Tevens kun je er terecht voor een gezellig avondje uit en moet het een plek worden waar iedereen kan genieten van een drankje. Van vrienden tot vriendinnengroepen en van groepen collega’s tot sportteams en veel meer.

[poll id=”83″]

Manager gezocht

De ondernemers achter dit concept zijn nog op zoek naar een manager die het gezicht van deze gloednieuwe zaak willen worden. Heb jij passie voor sport in combinatie met horeca? Stuur dan vooral een mailtje naar werken@sportsbartilburg.nl. Bij voorkeur ben je vanaf oktober/november bij het project betrokken zodat jij ook daadwerkelijk je bijdrage kunt leveren aan de totstandkoming van de bar.

Tevens zijn ze ook op zoek naar horecapersoneel dat vanaf medio maart 2022 bij deze zaak willen werken. Ook hiervoor kun je een mailtje sturen naar het mailadres wat hierboven staat.