Nieuws

e-kapper
Let op! Dit artikel is al 294 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tijdens quarantaine toch een frisse coupe? John Beerens lanceert e-kapper!

In tijden van corona zitten heel veel Nederlandse dames en heren letterlijk met hun handen in het haar omdat ze hun bezoekje aan de kapper niet meer kunnen plegen. Zelfs onze premier Mark Rutte overweegt een kapper op afstand in te schakelen om zijn kapsel bij te werken.

De gerenommeerde haarstudio van John Beerens lanceert daarom een innoverend e-kapper concept. Hierbij helpen en begeleiden professionele kapsters van John Beerens jou gratis en vrijblijvend bij het creëren van de gewenste look.

Wat doen de e-kappers van John Beerens?

De e-kappers van John Beerens gaan mensen die advies nodig hebben via een (video)call begeleiden en helpen. Denk hierbij aan mensen die hun uitgroei moeten bijwerken, dames die kort haar hebben en het model kwijtraken of gewoon een haarbehandeling die de klant nu liever thuis doet. De e-kapster begeleidt de klant stap voor stap door het proces om er zo samen voor te zorgen dat haar/zijn coupe in deze coronatijden er nog picobello uitziet! E-kapsters begeleiden hun klant ook bij het aankopen van de juiste haarproducten voor het gewenste haar resultaat.

Doel van e-kappers?

Eigenaar John Beerens van De John Beerens Haarstudio en beauty webshop JohnBeerens.com laat weten dat het niet kunnen bezoeken van de kapper veel meer doet met mensen dan we denken. “Er kwamen steeds meer telefoontjes binnen van dames die zich geen raad meer weten met hun haar en het doet wel wat met je, als je ze niet verder kunt helpen wegens de omstandigheden nu. Met dit initiatief hopen we heel Nederland, jong en oud, man en vrouw te helpen om ook hun haarroutine te kunnen behouden gedurende de coronacrisis. Zo dragen wij ook ons steentje bij in deze roerige tijden!”

Wil je de e-kapper uitproberen?

Is je coupe aan een opfrisbeurt toe? Dan kun je een afspraak maken door te mailen naar e-kapper@johnbeerens.com of direct te bellen met een e-kapper via het telefoonnummer: 06-11212769. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00 uur en zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Reageer op dit bericht