TikTok hype: hier in Tilburg haal je de Dubai Reep

Dubai reep Tilburg

TikTok is een platform waar hypes en trends zich afwisselen. Op het moment is er weer een hype gaande: de Dubai Reep! Dit is een chocoladereep gevuld met heerlijke pistache-praline. Deze reep is een ‘must’ om te proeven. Benieuwd waar je de Dubai Reep in Tilburg kunt halen? Wij lichten twee zaken  voor je uit!

Friandries

Friandries staat onder meer bekend door verrassende en unieke smaakbelevingen met chocolade. De chocoladebonbons van Friandries zijn kleine kunstwerkjes. Zo hebben ze bijvoorbeeld bonbons met perzik en timut peper en miso, yusu en rijstazijn. Daarnaast hebben ze nog veel meer verrassende smaakcombinaties. Vanaf vandaag is de Dubai Reep te koop bij Friandries. Wees er snel bij, want de Dubai Reep was de vorige keer snel uitverkocht. Zoals je gewend bent van Friandries, hebben ze iets speciaals met de reep gedaan. Zo zijn de noten wat donkerder gebrand en zorgt een lichte hint van limoen voor een unieke smaak. Wij doken de fabriek van Friandries in om te kijken hoe zo’n reep bij Friandries gemaakt wordt. Check de beelden hier!

@tilburg.com Check it out! De Dubai Reep is ook in Tilburg verkrijgbaar bij @Friandries !🤩 #fy #fyp #voorjou #foryoupage #tiktok #dubaireep #pistach #chocolate #reep #friandrieschocolates #dubai #dubaichocolate #chocolatelover #viral #monicageuze ♬ The Less I Know The Better – Tame Impala

Patisserie Walter van Erven

Bij Patisserie Walter van Erven kun je volgende week terecht voor de Dubai Reep. Net zoals altijd, kun je van Patisserie Walter van Erven de beste kwaliteit verwachten. Aan de Burgemeester van de Mortelplein wordt met aandacht en precisie gewerkt. Daarnaast weet Patisserie Walter van Erven te verrassen met leuke Tilburgse chocoladeproducten, denk bijvoorbeeld aan de chocoladereep met de Tilburgse skyline erop of de Schrobbelèr-crompouce.

Het ontstaan van de Dubai Reep

De trend begon allemaal toen Monica Geuze een filmpje op TikTok plaatste waar ze de Dubai Reep van Chocolatier Bonte Koe in Schiedam testte. Daarna explodeerde het internet en wilde duizenden gebruikers van TikTok de reep proeven. Wil jij zelf zo’n reep proeven? Ga dan snel langs bij Friandries of Patisserie Walter van Erven!