Tilburg 2009 start actie voor 3FM Serious Request

Stichting Tilburg 2009 is een actie gestart om geld in te zamelen voor de 3FM Serious Request actie 'stop de malariamug'. De opbrengst hiervan wordt tijdens de actieweek aangeboden aan 3FM Serious Request.

Tilburg geeft 200%
Onder de noemer 'Tilburg geeft 200%' is de actie te vinden op de websites van ondermeer www.tilburg2009.nl en www.tilburg.com. Het is vanaf vandaag, donderdag 10 december,  mogelijk geld te doneren.

Race Glazen Huis
Tilburg was eerder dit jaar in de race als locatie voor het Glazen Huis. Dit jaar zal echter niet het Glazen Huis, maar het 'Collectebusje' van Serious Request, een gepimpte Volkswagen bus, op zaterdag 19 december Tilburg bezoeken. Stichting Tilburg 2009 hoopt dat deze actie  en de aanwezigheid van de bus Tilburgers zal aanzetten zoveel mogelijk acties te bedenken en geld te doneren aan het goede doel.

Collectebusje
Het 'Collectebusje' staat zaterdag 19 december 's middags vanaf 15.00 uur in het centrum van Tilburg. Daarna zal de bus rond 18.00 arriveren bij de Piushaven, om daar het publiek van de Betoverde Sluiting die later die avond plaats vindt, op te warmen.