Tilburg is 3 dagen lang de hoofdstad van de internationale danswereld

Dansen is weer hot ! Op televisie zien we het ene na het andere dansprogramma voorbij komen, zoals So You Think You Can Dance, Everybody Dance Now, The Ultimate Dancebattle, Strictly Come Dancing, etc. Wil jij de top van de Nederlandse en Internationale Amateur Ballroom- en Latindansers in actie zien? Kom dan op 21, 22 en 23 februari 2014 naar Tilburg Moves!!

Voor de 6e keer wordt Tilburg Moves gehouden in sporthal T-Kwadraat. Tijdens dit weekend danst de wereldtop uit binnen- en buitenland, zo’n 1.500 dansers uit zesendertig landen, voor de winst.
Deze wedstrijd is officieel erkend door de World DanceSport Federation (WDSF) en de Nederlandse Algemene Danssport Bond (beide lid van respectievelijk het IOC en het NOC*NSF) en zijn onderdeel van de World Ranking. Tilburg Moves is in een paar jaar uitgegroeid tot een topwedstrijd.

In 2014 zijn er weer meer klassen dan voorgaande jaren. Hierdoor wil Tilburg Moves een andere doelgroep bereiken, namelijk de jeugd t/m 21 jaar en de allrounders, terwijl Latin en Standaard twee op zich staande categorieën zijn, zijn ze nu gecombineerd in 10dance. De danskoppels dansen alle 10 dansen wat het beste beschreven kan worden als de tienkamp in de danssport.

Tevens is Tilburg Moves zeer vereerd om de gastheer te zijn van de Nederlandse Kampioenschappen NADB Professional Division Standaard op zondag 23 februari 2014! Wie van onze Nederlandse professionele ballroom dansparen wordt Nederlands kampioen? Kom kijken, moedig ze aan en ben getuige van het behalen van deze Nationale danstitel!

Uiteraard is Tilburg Moves toegankelijk voor iedereen. Op vrijdagmiddag komen de eerste dansers in actie, terwijl het evenement op zondagavond wordt afgesloten. Ga voor meer informatie, onder andere voor de kaartverkoop en het programma, naar www.tilburgmoves.nl en maak gebruik van de diverse acties!

Acties zijn tot en met 10 februari 2014 alleen via internet te bestellen!

  • Normale entree €25 per persoon per dag
  • Vrijdag/Zaterdag: € 40 per persoon
  • Zaterdag/Zondag: € 40 per persoon
  • Festival (=het gehele weekend): € 65 per persoon
  • Actie alleen zondagochtend t/m 10.00 uur = € 10 per persoon
  • Kinderen tot 6 jaar gratis, tot 12 jaar halve prijs!

Wil je ook komen kijken naar al het moois wat Tilburg Moves dit jaar te bieden heeft?

In samenwerking met Tilburg Moves mag Tilburg.com 3×2 kaarten weggeven voor een wedstrijddag naar keuze! Stuur uiterlijk 17 februari een e-mail naar Gaby@tilburgmoves.nl met in het onderwerp: Ik wil naar Tilburg Moves! Op 18 februari maken we de winnaars bekend, en nemen we contact met je op. 

Tilburg-moves-flyer