Tilburg Castle, Club Tropicana, Levend Standbeeldenfestival & meer: 9x uittips dit weekend in Tilburg!

Plannen aan het maken voor het weekend? Wij zetten de leukste uittips weer voor je op een rijtje. Lees snel verder voor leuke uittips op 12, 13 en 14 juli in de regio Tilburg. 

Vrijdag 12 juli

Zomer bingo bij Bet Kolen

Zin in een gezellige avond uit? Bij Bet Kolen staat een zomer bingo op het programma. Verschillende artiesten komen optreden en er is een hoofdprijs van Louis Vuitton te winnen. Voor €35,- kun je meedoen, de zaal gaat open om 18:30 en de eerste ronde staat om 19:30 uur op het programma. Alle deelnemers ontvangen sowieso een gratis goodiebag en in totaal worden er tien rondes gespeeld.

Ik Brand van Binnen bij De Nachtzuster

Rotterdam komt naar Tilly. Socks;SportSocks speelt muziek van het nieuwe album en ook Jack Hippo komt langs om het debuutalbum te performen. Oftewel een avond vol muzikale optredens. De entree is helemaal gratis!

PERREO bij Capt. J’s Hurricane

Perreo is Spaans voor twerken en dat wordt er vrijdagavond en -nacht gedaan bij Capt. J’s aan de Paleisring. Verwacht lekkere reggaeton, dembow, bachata en veel meer. De entree is helemaal gratis en je kunt tot diep in de nacht doorfeesten.

Zaterdag 13 juli

Levende Standbeelden Festival bij Winkelcentrum Westermarkt

Op zaterdag staat er een spectaculair Levende Standbeelden Festival op het programma in Winkelcentrum Westermarkt. Van 12:00 – 16:00 uur geniet je van indrukwekkende en magische levende standbeelden. Ook staat er een spannende speurtocht op het programma. Kom dat dus vooral zien.

Club Tropicana bij Club Smederij

Zaterdagavond staat Club Tropicana op het programma bij Club Smederij. Dit feestje is de zomereditie van 80’s Verantwoord. Alle grote zomerhits uit de jaren ’80 komen voorbij, je wordt meegenomen naar de jaren van neonlicht, Pac-man en foute moves. Er zijn nog kaarten voor dit feest te koop.

Zondag 14 juli

Tilburg Castle in het Spoorpark

Het Spoorpark wordt zondag voor de derde keer omgetoverd tot Tilburg Castle. Dit Aziatische festijn voor jong en oud is gratis te bezoeken. Er is een Castle-Run Stormbaan, een big five dierenspeurtocht, een dierenquiz en er is genoeg te proeven. Op de Asian Fair kun je terecht voor diverse braderie-activiteiten waarin de Aziatische cultuur centraal staat.

Vlooienmarkt op het parkeerterrein van de jeugdopleiding van Willem II

Zondag staat er van 09:00 – 16:30 uur een vlooienmarkt op het programma op het parkeerterrein van de jeugdopleiding van Willem II. Je kunt snuffelen bij verschillende kramen. De entree bedraagt €3,- per persoon. Ouderen krijgen korting en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Dancing in Coverland bij Stadstheater de Boemel

Zin in een heerlijke zondagmiddag bomvol livemuziek? Dan ben je bij Stadstheater de Boemel te vinden. Bob Color en Cherish zijn de live-vocalisten die dag en zorgen vanaf 15:00 uur voor een heerlijke zondag. Bestel snel je tickets!

Japanse avond bij Nomadas

Bij Nomadas hebben ze in de zomer verschillende thema-avonden waar ze koken in een ander thema en een ander land centraal staat. Voor €42,50 geniet je van een driegangenmenu én livemuziek. Oftewel een heerlijke avond uit. Zondag staat de Japanse keuken centraal. Nieuwsgierig? Reserveer snel je plekje!

Meer evenementen?

Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is in Tilburg dit weekend? Check dan snel onze uit-agenda!