Nieuws

Samenwerking Station88 Tilburg.com
Let op! Dit artikel is al 50 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg.com en Station88 slaan handen ineen voor een mooie samenwerking

Wij zijn trots om mede te delen dat wij – Tilburg.com – een partnership hebben afgesloten met Station88, ‘Huis voor Ondernemerschap en Innovatie’. Onder het motto ‘succesvol ondernemen kun je niet alleen’, bouwt Station88 samen met partners aan een groeiende community. Samen met deze community maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. Zowel in omgang, als diepgang! 

Onze directeur Ivan Mols over de nieuwe samenwerking: “Tilburg.com en Station88 sluiten goed aan op elkaar. Samen verbinden we namelijk ondernemers. Wij zetten zowel ondernemers, de stad en de initiatieven die hier ontstaan met ons bereik op de kaart. Met onze kennis en expertise op het gebied van (online) marketing draagt Tilburg.com haar steentje bij met als doel ondernemers en hun ondernemingen te laten groeien. Om die reden verbindt Tilburg.com ook graag ondernemers aan Station88.”

Dit is Station88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is als het ware de schakel tussen marktpartijen en kennisinstellingen. Het resultaat daarvan? Kennis, kunde en netwerken toegankelijker maken voor de ondernemers in de regio die zich wil blijven ontwikkelen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Naast dit programma biedt Station88 ook andere tools om ondernemers te ondersteunen, bestaande uit:

  • Online-support: ‘Eerste Hulp bij Ondernemen’;
  • Q&A met veelvoorkomende ondernemersvragen;
  • Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt;
  • Begeleiding van een digitale coach;
  • Unieke coaching tool voor ondernemers.

Agenda

Vanaf heden is het complete programma van Station88 ook te vinden in de agenda van Tilburg.com. Zo houden wij jullie graag op de hoogte van alle interessante workshops, webinars en inspiratiesessies die georganiseerd worden bij Station88. Wil jij laatste ontwikkelingen van Station88 volgen? Bekijk dan de website, Instagam-pagina, Facebook of LinkedIn.