Tilburg.com probeert de Fitness revolutie: EMS

Nieuw in Tilburg: Lobby 20. Een studio met de revolutionaire EMS-training met een personal trainer. Op de flyer staat: “De succesformule van de wereld sterren. Fit in een handomdraai zonder moeizaam geworstel”. Wij wilde dit uiteraard met eigen ogen ondervinden én dat hebben we gedaan. Mijn collega Noortje en ik mochten een proefles mee maken en ik kan alleen maar zeggen: wow, wat een ervaring!

EMS-Training

EMS is de afkorting voor Electrical Muscle Stimulation. Bij deze training krijg je een speciaal pak aan: een vest met elektroden op de borst, buik, schouders en rug. Banden om je armen met elektroden op je Biceps en Triceps, om je billen en om beide benen voor de bovenbeenspieren. De elektroden zitten met draden aangesloten aan een apparaat. De personal trainer bestuurt dit apparaat dat om de vier seconde stroomschokjes afgeeft aan het pak. Met speciale oefeningen en spanning op het lichaam, worden de spieren intensief getraind. Door de laagfrequente elektrische prikkels worden standaard acht spiergroepen gelijktijdig gestimuleerd. De technologie zorgt ervoor dat de prikkels  de dieper liggende spieren bereiken. Een korte training levert volgens de flyer uitstekende resultaten op. Één keer twinting minuten EMS staat gelijk aan zes uur fitness!Lobby-20-try2

Eigen ervaring: een personal trainer en uitstekende service

Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen. De meiden achter de balie stellen zich netjes voor. We krijgen uitleg over het apparaat en het gehele proces. Een duidelijke instructie, maar toch weten we niet echt wat we moeten verwachten. Na het aantrekken van speciale kleding begint de training. We worden uitstekend begeleid. Sta je niet goed, dan zorgt je personal trainer er voor dat je toch in de goede houding gaat staan en de oefening uitstekend uitvoert. Het is allemaal heel duidelijk en de training is zeer intensief. Door de stroomschokjes worden je spieren continu gestimuleerd en door het aanspannen van je lichaam ben je echt bezig met het trainen. Na de training ben ik hyper, heb ik een bezweet en rood hoofd en ik ben ik vooral erg enthousiast!

Wat een ervaring! Een heel apart gevoel: Ik heb niet het idee dat ik flink heb gesport (aangezien je maar 20 minuten achter het apparaat staat), toch geeft mijn lichaam aan dat ze is uitgeput. Mijn spieren zijn zeker gestimuleerd en ik voel nu al enige spierpijn bij het uitwerken van dit bericht!  Ik ben benieuwd naar de spierpijn van morgen…

Niet te vergeten om nog even te vermelden: de kleedhokjes en douches zijn spic en span. Er wordt zelfs gezorgd voor handdoeken, shampoo, douchegel en deodorant. Door de ervaring, de service en de training is zeker de moeite waard om Lobby 20 te bezoeken!

Ben jij benieuwd naar deze verrassende EMS-training? Maak snel een afspraak voor een proefles op www.lobby20.nl of bel 013-8225988 en ervaar deze waanzinnige techniek!

Speciale actie: Tot en met 31 oktober éénmalig een gratis proefles ter waarde van €19,95! Schrijf je in via de website van Lobby 20.

Lobby-20-try