Tilburg Culinair 2009 (bekijk de foto’s)

Tilburg Culinair staat dit jaar in het teken van vernieuwing en verfijning. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september worden de bezoekers op het Willemsplein verrast door een compleet nieuwe uitstraling van het evenement. De aankleding is dit jaar spraakmakend. Naast de vertrouwde kwaliteit en de unieke sfeer van ongedwongen gezelligheid in luxe en stijl, komt 'genieten van het leven' in brede zin ook aan bod. Kom naar het Willemsplein en laat u dit jaar niet alleen culinair verrassen. Houdt dagelijks de website bij om de nieuwste foto's te bekijken!

Handige links:
Gerechten
Programma
Deelnemende restaurants

Foto's:
Donderdag 24 september
Vrijdag 25 september 
Zaterdag 26 september   
Zondag 27 september

Een kleine greep uit de gerechten
Op coppaham gebakken coquille St. Jacques met rucola en balsamicodressing, bisque met rivierkreeftjes en kruidenroom, Brie de Meaux gevuld met truffeltapenade, vergezeld door vijgenchutney en toast van zuurdesembrood. Een kleine greep uit de gerechten die dit jaar worden geserveerd. We verwelkomen voor het eerst Jack’s Cuisine uit Tilburg.

Tilburg Culinair huiswijnen
Op veler verzoek worden dit jaar de Tilburg Culinair huiswijnen geïntroduceerd. Een
rode, witte en rosé wijn die speciaal voor u uitgekozen is door de restaurateurs van Tilburg Culinair. Deze huiswijnen zijn bij elk deelnemend restaurant te verkrijgbaar, maar ook bij de centrale bar op het plein.

Ook muzikaal een topeditie
Het programma kent dit jaar een aantal bijzondere muzikale optredens. The XS Lounge geeft donderdagavond een spectaculaire aftrap. Dit  spraakmakende entertainmentconcept met een DJ, musici, dansers, decor, licht, geluid en projectie, staat garant voor een spetterende opening van Tilburg Culinair 2009.

Op vrijdagavond gooien we de heupen los onder begeleiding van Solar. Een swingende band met een repertoire dat varieert van latin, tot salsa en reggae.

Zaterdagavond klinken de soul, funk, blues, rock en popklanken van Marasquin over het Willemsplein. Zondagmiddag wordt opgeluisterd door de Delftse Studenten Big Band die zich richt op jazz en partymuziek uit de jaren 30, 40 en 50. De afsluiting van Tilburg Culinair 2009 is weer in handen van The XS Lounge.

Volop entertainment voor onze jongste gasten
Op zondag 27 september wordt er  tijdens Tilburg Culinair een heus Kinderkooktéjater geplaatst op het plein. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar wordt op deze dag van 14.00 tot 19.00 uur een zeer gevarieerd  programma gepresenteerd. Zo komt “Verteltheater – Watverteljemenu”, kunnen er flensjes versierd worden, karaoke zingen en is er een ballonnenwedstrijd.