Volgende week Tilburg Culinair

Het laatste weekend van september is het weer tijd voor Tilburg Culinair. Tijdens dit gratis evenement laten restaurants uit Tilburg en omstreken zien wat ze in huis hebben. Er zijn 15 verschillende deelnemers die je zullen verrassen met de heerlijkste gerechtjes.

Dit jaar is het alweer de 24e editie van dit culinair evenement, en het beloofd ook weer een mooie editie te worden. De deelnemers trekken dit jaar weer alles uit de kast om te laten zien wat zij kunnen en om de gast te verrassen met heerlijke culinaire hoogstandjes. Ook kan men volop genieten van verschillende wijnen en van een koud pilsje.

Wij deden alvast een voorproefje bij een aantal deelnemende restaurants. zo gingen wij langs bij Prins HeerlijkSquareKok Verhoeven en de Postelse Hoeve.

Langste eettafel

Ook vindt je er dit jaar de langste eettafel van Nederland. Deze tafel zal er staan op zaterdagmiddag en aan die tafel zitten wel heel bijzonder gasten. Stichting EET met je hart, heeft er namelijk voor gezorgd dat 50 ouderen deze middag kunnen genieten van een high tea. Deze high tea wordt verzorgd door alle deelnemers van Tilburg Culinair. Ook kun je tijdens Tilburg Culinair een of meerdere troskes achter laten om te doneren aan de Stichting EET met je hart

Culinair1

Sponsoravond

Donderdagavond wordt er traditioneel afgetrapt met een sponsor avond. deze avond is alleen toegankelijk met een entreebewijs. Die avond vindt ook de officiële opening van het evenement plaats. Op de vrijdagavond vind de bedrijvenavond plaatst voor genodigde. En dan vanaf 19:30 uur, kan iedereen genieten van wat culinair Tilburg te bieden heeft. het volledige programma van Tilburg Culinair vind je onderaan deze pagina.

Fotoboeken

Wil je wat sfeerfoto’s van afgelopen jaar zien? Of nog eens kijken hoe je er zelf op stond? Kijk dan nog eens door de fotoboeken van vorige jaren. Ook dit jaar lopen de fotografen van Tilburg.com weer rond op het terrein van Tilburg Culinair.

Volledige programma 

Donderdag 25 september
18.00 uur Sponsoravond  Alleen toegankelijk met entreebewijs
18.30 uur Officiële opening Tilburg Culinair 2014 met interactieve drumsessie Cesar Zuiderwijk
20.30 uur Boston Tea Party & DJ Coenio
00.00 uur Einde avond

Vrijdag 26 september
17.00 uur Bedrijvenavond tot 20.00 uur Uitsluitend toegankelijk op uitnodiging
18.00 uur Wayland & Falco on sax
19.30 uur Culinair Plein voor iedereen toegankelijk
20.00 uur Restaurants Tilburg Culinair voor iedereen toegankelijk
21.00 uur Danceband
01.00 uur Einde avond

Zaterdag 27 september
15.00 uur Tilburg Culinair geopend
19:00 uur The Young Beethoven
01.00 uur Einde avond

Zondag 28 september
14.00 uur Tilburg Culinair geopend
14.00 uur Diverse kinderactiviteiten tot 18.00 uur
15:00 uur DJ Ro, saxy Mr. S + MC Divalicious
19.30 uur Hottown
23.00 uur Einde Tilburg Culinair 2014