De leukste uitjes in Tilburg dit weekend

Tilburg dit weekend

De meeste Tilburgers zijn wel toe aan een heerlijk weekend na de eerste werkweek van het nieuwe jaar. Gelukkig hoef je in de regio Tilburg dit weekend niet binnen te blijven want er is weer van alles te doen. Lees snel verder als je wilt weten wat je niet mag missen in het weekend van 8, 9 en 10 januari 2016.

[wpbrad id=396]

Vrijdag 8 januari 2016

Spektakel in het IJssportcentrum in Tilburg

Vorige week hebben we al een waanzinnige wedstrijd gezien en vrijdag staat de wedstrijd tegen de Wohnbau Moskitos Essen op het programma. De puck valt om 20:00 uur.

VIP avond bij Plus Lutz op de Heyhoef

Doe jij boodschappen bij de Plus en heb jij zegels gespaard voor de VIP avond? Dan ben jij aanstaande vrijdag welkom voor een walking dinner, workshops, optreden van Glennis Grace en nog veel meer.

Here Be Dragons in 013

Zin in een avondje post-rock met stuwende baslijnen en avontuurlijk drumwerk? Het Tilburgse vijftal Here Be Dragons spelen in 013.

My Room in EPIC Tilburg

R&B, latin house, afrohouse en moombahton en dancehall liefhebbers zijn vrijdag bij EPIC aan de Heuvelring te vinden. Don Vie, Lapendo en Jurab verzorgen de platen.

Zaterdag 9 januari 2016

Leuterconcours bij MIDI Tilburg

Na de feestdagen kun je het jezelf bijna niet voorstellen dat het over een maand carnaval is. Alvast in de stemming komen? Verschillende tonpraoters zijn zaterdag in MIDI Tilburg te zien.

Jeroen van Vliet in Concertzaal Tilburg

Pianist, componist en Tilburger Jeroen van Vliet speelt zaterdag in de Concertzaal. Hij speelt zowel solo als met zijn nieuwe Moon Trio met onder andere drummer Mark Schilders en bassist Cord Heineking.

G-zaalvoetbaltoernooi bij T-Kwadraat

T-Kwadraat wordt omgetoverd tot voetbalstadion dat decor is voor verschillende g-voetbalteams. In totaal worden er maar liefst 48 wedstrijden gespeeld. De aftrap van de eerste wedstrijd is om 10:00 uur.

Comedy in Jan van Besouw

De comedy over drie vrienden (dertigers) die de stap niet durven te wagen naar het volwassen leven is zaterdag in Jan van Besouw te zien. Onder andere Toprak Yalciner, bekend uit GTST, speelt in de comedy.

Zondag 10 januari 2016

Waogeslouwe in de Bouwhal van de Carnavalsstichting

Wil je alvast een sneak preview van de praalwagens die tijdens d’n opstoet te bewonderen zijn? Je kunt zondag gratis een kijkje komen nemen in de bouwhal.

XL wedding event in de Koepelhal

De grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Noord-Brabant is zondag gratis te bezoeken. Ruim 50 ondernemers in de trouwbranche zijn aanwezig en je kunt genieten van live muziek en bruidsmodeshows.

Blaoikesfist bij Café de Boekanier

Na het Waogeslouwe nog meer ondergedompeld worden in de carnavalssfeer? Dat kan bij de Boekanier want er zijn nog meer carnavaleske feestjes in Tilburg dit weekend. Voor blaadjes bier en carnavalsmuziek wordt gezorgd.

Marathonspektakel op Ireen Wüst ijsbaan

In Tilburg kun je niet op de weg schaatsen. Wel kun je de top van het marathonschaatsen bekijken op de Ireen Wüst ijsbaan aanstaande zondag.

Gratis optreden bij Diggers recordstore

Zin in snoeiharde rock op zondagmiddag? Dange At Daybreak geeft een heerlijk (en gratis) concert bij Diggers recordstore aan de Korvelseweg. Het optreden begint om 15:00 uur.