Tilburg dit weekend: festivals in het Leijpark, eerste training Willem II en veel meer

tilburg dit weekend

Tropisch weekend in Tilburg! De temperaturen overstijgen hoogstwaarschijnlijk de magische grens van 30 graden Celsius en dat betekent dat veel Tilburgers verkoeling gaan opzoeken. Mocht je niet weten waar dat in de regio kan, lees dan vooral dit artikel. Enfin: weekend uittips. Want zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we ook deze week de leukste evenementen in Tilburg dit weekend op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Meerdere dagen dit weekend:

Nederlandse Musical Dagen bij Theaters Tilburg

Een nieuw meerdaags festival in Tilburg: de Nederlandse Musical Dagen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni ademt heel Theaters Tilburg musical. Met op vrijdagavond de Summer Sing Along en op zaterdag het Musical Talent Gala.

De buurtcamping op de Tilburgse stadscamping

Stadscamping Tilburg wordt van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018 voor de derde keer omgedoopt tot De Buurtcamping! Door samen de camping op te bouwen en leuke activiteiten te organiseren, leren Tilburgers tijdens een ontspannen vakantie hun buren beter kennen.

Uitgelichte tips:

Eerste training Willem II

Willem II trapt zaterdagochtend om 11:00 uur het nieuwe seizoen af tijdens de eerste training. Nieuwkomers Pol Llonch en Dries Saddiki zijn erbij. Ook Fran Sol is nog in Tilburg te bewonderen. Kom massaal naar de eerste training om het seizoen gezamenlijk af te trappen!

Back 2 The 90’s in het Leijpark

Het Leijpark staat zaterdag in het teken van de beste muziek uit de 90’s. Onder andere Re-play, Paul Elstak en Gigi D’agostino treden op. Check snel de volledige line-up.

Park Beats in het Leijpark

Een dag na Back 2 The 90’s staat traditiegetrouw Park Beats op het programma in het Leijpark. Dit jaar met optredens van onder andere Dyna, Childsplay, Johnny500 en Jody Bernal.

Vrijdag 29 juni 2018

Check hieronder een aantal toffe activiteiten op vrijdag 29 juni.

Zaterdag 30 juni 2018

In de uitgelichte tips staan al een aantal gave evenementen op zaterdag. Maar dat is nog lang niet alles!

Zondag 1 juli 2018

En dan is het alweer juli. Dit is er te doen:

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.