Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 421 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Kids Sale, Black Friday, Tributecafé, Willem II, Trappers en veel meer

Dit weekend start de decembermaand en dat betekent dat we flink aan het klotteren zijn en toeleven naar de feestdagen. Ben jij benieuwd wat er tijdens dit weekend allemaal te doen en te beleven is in Tilburg? Lees snel verder voor de allerleukste uittips.

Uitgelichte tips

Black Friday

Vrijdag is het Black Friday in Tilburg. Op verschillende plekken profiteer je van gigantische kortingen. Zo is er een extra koopavond in de binnenstad om koopjes te jagen en is het ook Black Friday in winkelcentrum Heyhoef.

Kids Sale op het Pieter Vreedeplein

Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s opgelet! Ben je nog op zoek naar toffe cadeautjes voor de feestdagen of wil je de garderobe van je kind(eren) uitbreiden? Dan mag je de Kids Sale op het Pieter Vreedeplein niet overslaan. Hier profiteer je namelijk het hele weekend van gigantische kortingen op vele topmerken.

Het Tributecafé Amy Winehouse editie

Liefhebbers van Amy Winehouse zijn vrijdagavond in Het Elfde Gebod aan de Paleisring te vinden. Het gratis Tributecafé staat dan volledig in het teken van Amy Winehouse.

Vrijdag 29 november 2019

Zaterdag 30 november 2019

Zondag 1 december 2019

Meer uittips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht