Tilburg dit weekend: PaperPassion, boktour Piushaven en veel meer

tilburg dit weekend

Het laatste weekend van de herfstvakantie is aangebroken. Gelukkig kun je die heel goed afsluiten want er is weer ontzettend veel te doen in de regio Tilburg. Niks missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel dit fijne overzicht met leuke uittips!

Foto: Freddie de Roeck

Uitgelichte uittips

PaperPassion in de Koepelhal

Een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf of voor je interieur. Originaliteit, creativiteit, inspiratie, handmade soms een tikkie arty en eigenzinnig! PaperPassion is van 19 t/m 21 oktober tussen 10:00 – 17:00 uur te bezoeken voor €8,50.

Toffe workshops met de kids bij het Ontdekstation

Tot en met zaterdag kun je dagelijks deelnemen aan hele toffe workshops bij het Ontdekstation! Het Ontdekstation is dé plek in de stad waar je door middel van toffe workshops aan de slag gaat met techniek. Je leert je eigen talenten ontdekken en er is volop ruimte voor creativiteit. De herfstvakantie zijn zij dagelijks open van 11.00 tot 17.00 uur. Ook voor kinderfeestjes zijn ze geopend. Deelname kost €5,-, kinderen tot 4 jaar kunnen gratis meedoen.

Tilburg Urban Dance Events

Zaterdag 21 oktober staan er hele gave Urban Dance optredens op het programma, gehost door Factorium Podiumkunsten. In de ochtend zijn er 3 workshops die worden gegeven door niemand minder dan Eszteca Noya (SYTYCD jury, Funky Presidents en EDS Amsterdam), Henry O’tawiah (Dance Dance Dance, Hollands Got Talent) en Jennifer Romen (SYTYCD, Oxygen, Holland’s Got Talent)! De battles in de middag zijn voor iedereen; alle stijlen, skills en leeftijden. Meer informatie in dit artikel of via Facebook.

Vrijdag 20 oktober 2017

Tilburg Trappers – Harzer Falken

Onze lokale ijshockeytrots speelt vrijdagavond om 20:00 uur thuis tegen EC Harzer Falken. Er zijn nog een aantal kaarten te koop.

FC Groningen – Willem II

Willem II speelt de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Groningen. Uitsupporters kunnen de wedstrijd gratis bezoeken. Na de winst tegen FC Twente een mooie mogelijkheid voor de Tricolores om een reeks neer te zetten.

The Motown Party bij Cul de Sac

Na Toronto, New York, Chicago, Parijs en Londen is het zover; The Motown Party is in Tilburg! Met de beste muziek van de Tamla Motown en Stax labels in combinatie met Northern Soul en zeldzame groeven gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer.

Café Philip invites Outsiders

Zin in een gratis clubavondje op de vrijdagavond? Outsiders komt langs bij Café Philip en dat betekent dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.

Zaterdag 21 oktober 2017

Tilburg Trappers – ESC Preussen Berlin

Je zult het haast niet geloven, maar de Trappers spelen dit weekend twee thuiswedstrijden en een uitwedstrijd. Voor de wedstrijd tegen ESC Preussen Berlin zijn ook nog kaarten te koop.

Braboneger bij Jan van Besouw

Inmiddels een BN-er maar zaterdag bijna in zijn achtertuin: Braboneger geeft een voorstelling in het Goirlese Jan van Besouw. Kaarten kosten €15,-.

Tap take-over bij Café Hoegaarden

Zaterdagavond neemt brouwerij Frontaal de bierkranen over bij Café Hoegaarden. De brouwmeester neemt de beste bieren mee die je afzonderlijk kunt bestellen. Inloop is gratis vanaf 20:00 uur.

Zondag 22 oktober 2017

Pathé Kleuterbios

Wil jij de herfstvakantie met de kids goed afsluiten? Om 10:30 uur staat er weer een kleuterbios gepland bij Pathé. Winnie De Poeh wordt vertoond op de schermen.

Piushaven Boktour

Bij elf horecagelegenheden kun je zondag verschillende bockbieren met bijpassende hapjes proeven. Extra leuk: voor €6,- brengt de watertaxi je van kroeg naar kroeg!

Oktoberfest bij Café Hoegaarden

Heb jij het oktoberfest in de Koepelhal gemist? Ga dan zondagmiddag naar Café Hoegaarden! Trek je lederhosen of dirndl maar uit de kast en geniet van een optreden van bijvoorbeeld Die Walddrum Musikanten.