Tilburg dit weekend: Smaak Karavaan, Biergarten, Tilburg Fietst Festival en meer

tilburg dit weekend

Wil jij niets missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder. We hebben namelijk de leukste uittips op 14, 15 en 16 september voor je op een rijtje gezet. Van bierevents tot clubnights en van sportwedstrijden tot een kunstroute; je kunt er dit weekend in Tilburg heen. 

[wpbrad id=833]

Meerdaagse evenementen dit weekend

Er staan een aantal evenementen op het programma die je meerdere dagen kunt bezoeken. We zetten ze voor je op een rijtje.

  • Smaak Karavaan: van vrijdag tot en met zondag staat foodtruckfestival Smaak Karavaan op het programma in de Spoorzone. Er staan ruim veertig foodtrucks, er is muziek en vertier voor jong en oud. De entree is gratis.
  • Biergarten Tilburg: op vrijdag en zaterdag staat de zomerafsluiting van Biergarten Tilburg op het programma bij RAW. Je kunt genieten van ruim dertig speciaalbieren, heerlijke wijnen, lekker eten en genoeg entertainment. Ook hier is de entree helemaal gratis.
  • Gratis kunstroute De Schatkamer: op zaterdag en zondag kun je op maar liefst zeven locaties genieten van tentoonstellingen, open ateliers, gratis workshops en optredens van ruim vijftig kunstenaars. Het evenement is gratis te bezoeken.
  • Familievoorstelling Het Verhaal van het Verhaal in de Schouwburg: Jetse Batelaan is terug met een gloednieuwe familievoorstelling! Na het grote succes van Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde, komt hij nu op vrijdag, zaterdag en zondag terug met de voorstelling het Verhaal van het Verhaal.

Vrijdag 14 september 2018

Zaterdag 15 september 2018

Zondag 16 september 2018

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip van het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.