Tilburg dit weekend: Smaak Karavaan, Kids Sample Sale, Open Dag Trappers en veel meer

smaak karavaan tilburg dit weekend

Plannen aan het maken voor dit weekend? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook deze week hebben we namelijk de leukste uittips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Smaak Karavaan

Dit weekend staat foodtruckfestival Smaak Karavaan op het programma in de Spoorzone. Er staan zo’n 25 foodtrucks, er is live-muziek en de toegang is gratis.

Kids Sample Sale Pieter Vreedeplein

Heel het weekend kun je op het Pieter Vreedeplein shoppen bij de Kids Sample Sale van PINC Sale. Je profiteert van kortingen van 40 tot 60 procent op merken als Dsquared2, Name It, Nike, Tumble ’n Dry, Little Indians en veel meer.

Elite Model Look Castingdag op het Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein wordt zaterdag omgetoverd tot grote catwalk en er is van alles te doen. Zo is er een meet & greet met niemand minder dan Donny Roelvink.

Open Dag Tilburg Trappers

Zondag staat de open dag van Tilburg Trappers op het programma. Er wordt tevens een wedstrijd gespeeld tegen Füchse Duisburg. De open dag en wedstrijd zijn gratis te bezoeken.

Vrijdag 13 september 2019

Zaterdag 14 september 2019

Zondag 15 september 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!