logo

Tilburg dit weekend: Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel, Trappers en meer

tilburg dit weekend

Het eerste weekend van 2018 is aangebroken en ook dit jaar gaan we weer wekelijks de leukste uittips voor jullie uitlichten. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend.

Vrijdag 5 januari 2018

Tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Tilburg.com organiseert samen met EVE Tilburgs grootste nieuwjaarsborrel. Hoewel de borrel helemaal is uitverkocht kun je Ticketswap of het Facebookevenement in de gaten houden voor aangeboden tickets.

Tilburg Trappers – Hannover Indians

Tilburg Trappers speelt vrijdagavond om 20:00 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen Hannover Indians. De Meisterrunde van de Oberliga is inmiddels van start gegaan en dat betekent dat Tilburg Trappers ook dit jaar zicht op de titel heeft.

Het Zuidelijk Toneel met King Lear in Theaters Tilburg

Shakespeare’s meesterwerk is een voorstelling voor jong en oud, met een grenzeloze energie en de krachtige beeldtaal waar De Vos om bekend staat.

Zaterdag 6 januari 2018

Zumme Zinge in Poppodium 013

Geen pauzes, geen opbouw en afbouw, geen stiltes, maar een hele avond gas erop, samen met DJ Freek en het knotsgekke presenteer duo Dennis en Carlijn. Dát is Zumme Zinge?! Wie maakt de Kruikenkraker van 2018?

Het Zuidelijk Toneel met King Lear in Theaters Tilburg

Shakespeare’s meesterwerk is een voorstelling voor jong en oud, met een grenzeloze energie en de krachtige beeldtaal waar De Vos om bekend staat.

25 jaar OGHAM in CC Jan van Besouw

De band OGHAM viert haar 25-jarig jubileum en geeft daarom een concert aanstaande zaterdag. Er zijn nog een aantal kaarten te koop.

Zondag 7 januari 2018

Vakantiebeurs Midden-Brabant in het Koning Willem II Stadion

Disma organiseert zondag een vakantiebeurs in de voetbaltempel van Tilburg. Inspiratie opdoen voor jouw vakantie dit jaar? Er worden nieuwe reizen gepresenteerd, je profiteert van leuke acties en je kunt je vakantie meteen boeken.

Nieuwjaarslezing in de Hasseltse Kapel

Paul Spapens geeft op zondagmorgen 7 januari de Nieuwjaarslezing over multireligieus Brabant in de Hasseltse Kapel. Deze jaarlijkse lezing begint om 11.00 uur en de toegang is gratis!

Rondleiding en proeverij KraftBier brouwerij

Tijdens een rondleiding vertellen ze kort wat over de geschiedenis van het Tilburgse bier en hoe dit zich heeft ontwikkeld tot waar ze nu zijn. Natuurlijk krijg je de bieren ook te proeven.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.