Tilburg dit weekend: Warandeloop, Black Friday, Microclub en veel meer

tilburg dit weekend

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Tilburg dit weekend? Zoals je van ons gewend bent, zetten we de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder voor de leukste uittips, evenementen en activiteiten op 23, 24 en 25 november 2018. 

Uitgelichte tips

Black Friday Tilburg

Ook in Tilburg profiteer je van vele kortingen tijdens Black Friday. Extra fijn: de winkels in de binnenstad zijn tot 22:00 uur geopend.

Warandeloop in de Beekse Bergen

Dit weekend strijkt de Warandeloop opnieuw in de Beekse Bergen neer. Er worden talloze wedstrijden georganiseerd voor zowel de recreatieve- als topsporter. Lees snel dit artikel met het volledige programma.

De Microclub in Club Smederij

Waarom tot diep in de nacht feesten en je de dag erop niet jofel voelen, als je ook gewoon eerder kunt beginnen? Met die gedachte staat zaterdagavond van 20:00 – 00:00 uur De Microclub op het programma in Club Smederij. Scoor snel de laatste tickets.

Vrijdag 23 november 2018

Zaterdag 24 november 2018

Zondag 25 november 2018

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip van het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.