Tilburg Duathlon City zoekt vrijwilligers

De gemeente Tilburg is Partner geworden van Tilburg Duathlon City niet alleen omdat het een topevenement is met een Open Nederlands Kampioenschap Duatlon maar ook vanwege de sterke sociale kant van de  Tilburg Duathlon City.
Mensen van 8-88 jaar worden gemotiveerd om te sporten en mee te doen. Dit geldt ook voor de mensen met een beperking.

Tilburg Duathlon City wil samen met de gemeente Tilburg het Tilburg Duatlon City evenement uitbouwen tot een waar sportfeest.
Dit betekent meer handjes en meer medewerkers. Tijdens het weekend van 20 september 2009 hebben we ongeveer 350 mensen nodig.

De Stichting Tilburg Duathlon City is een non-profit organisatie heeft o.a. tot doel middels het organiseren van evenementen gelden of middelen  te generen voor de verenigingen uit de Regio die de Stichting bij de uitvoering de helpende hand toesteekt.
Middels deze ondersteuning krijgt de vereniging meer mogelijkheden en dus extra faciliteiten binnen de vereniging voor haar leden.
Voor de ene vereniging een extra trainer voor de jeugd weer een ander om een nieuwe materialen aan te schaffen. Voorbeelden te over. 

Tilburg Duathlon City heeft o.a. tot doel het ondersteunen van de regionale verenigingen die ook medewerkers leveren. Samen met de organisatie maken deze verenigingen het Tilburg Duathlon City weekend mogelijk. 

Ook wordt er ieder jaar een activiteit, een goed doel, uitgezocht in de Regio die extra ondersteund wordt. De Prominenten en sponsorende bedrijven rennen en fietsen daarvoor samen op tijdens een eigen wedstrijd op zondagmiddag 20 september.

Ook in Tilburg wiel Tilburg Duathlon City de lokale verenigingen en goede doelen ondersteunen 
Tilburg Duathlon City roept dus verenigingen uit Tilburg op om zich aan te melden bij het secretariaat om te kijken op welke manier we elkaar kunnen helpen.
Tilburg op een bijzondere manier op de kaart zetten waar we dan ook met zijn allen trots op kunnen zijn, daar willen we voor gaan.
      
Wilt U meer informatie of een afspraak om er eens over te praten op welke manier uw vereniging deel kan uitmaken van het Tilburg Duatlon City medewerkers team, bel of mail ons even.

Tilburg Duathlon City………..If you’re tough enough…….Be there®

Tilburg Duathlon City vindt plaats op zondag 20 september, voor meer informatie:
Ingrid van Stiphout Stg. Twern en Stg. Reeshof evenementen: stippis1@home.nl
Marjan Raadschelders, secretariaat, marjan@tilburgduatloncity.nl; 0478-550211
John Raadschelders, vz Tilburg Duathlon City, john@tilburgduatloncity.nl; 0478-550211
Bezoek onze website: www.tilburgduatloncity.nl