Tilburg groeit! (0)13 zaken die net open zijn of binnenkort naar de stad komen

nieuwe zaken tilburg

Vind je het lastig om bij te houden welke leuke zaken er allemaal nieuw zijn in de binnenstad? Gelukkig heb je ons nog! Wij weten als geen ander hoe snel de ontwikkelingen gaan in Tilburg en maken daarom graag een overzicht. Wil je weer helemaal up-to-date zijn? Deze week zetten wij de zaken op een rijtje die er binnenkort aankomen én de zaken die net hun deuren hebben geopend. Lees snel verder!

Deze zaken komen eraan

 • FoodAtelier

We hebben een nieuwkomer in het Dwaalgebied! FoodAtelier wordt een vegetarische eetwinkel waar je gezonde en verse maaltijden kunt afhalen. Denk hierbij aan curry’s, salades, zelfgemaakte granola en nog veel meer. Het zaakje is gevestigd aan de Stationsstraat (aan de vijfsprong) en gaat naar alle waarschijnlijkheid al op vrijdag 15 november voor het eerst open.

 • Wow Burger

Weer een burgertent? Ja zeker, weer een burgertent! Eind oktober werd bekendgemaakt dat Wow burger haar deuren gaat openen aan het Pieter Vreedeplein (voormalig pand Jamie’s Pizzeria). De zaak heeft al twee locaties in Rotterdam en maakt nu de stap naar burger-city Tilburg! Wat de zaak anders maakt? Alle producten worden dagelijks vers bereid én zijn 100& halal. Wanneer de zaak opent is nog niet bekend!

 • Boules Bites Bar

Nog héél even wachten (tot 4 december) en dan opent de allereerste jeu de boules bar van Tilburg: Boules Bites Bar. Naast het spelen van deze sport, kun je hier ook terecht voor lekkere cocktails, streetfood en nog veel meer. Een compleet avondje uit dus!

 • Erica Kruiderijen

Erica Kruiderijen is al sinds jaar en dag gevestigd aan de Oude Markt, maar verhuist binnenkort naar een véél groter pand aan de Heuvelstraat. Na een complete metamorfose van het monumentale pand (lees: op een bepaald moment lag de hele voorgevel er zelfs uit), opent de zaak eind december haar deuren. Ze verkopen onder andere natuurlijke verzorgings- en gezondheidsproducten.

Deze zaken zijn afgelopen maand geopend

 • Cool Bananas, Heuvelstraat 130: hele toffe cadeauwinkel voor mannen, vrouwen & kinderen. Geopend eind oktober en zéker een bezoekje waard voor de feestdagen.
 • My Jewellery, Heuvelstraat 88: hele populaire sieraden- en kledingboutique. Geopend op 2 november in het voormalig McGregor pand.
 • WauwBrauw, Noordstraat 96: een kleine browbar, gespecialiseerd in microblading.
 • Baby Spa, Heuvelring 216: geopend op de Elfde van de Elfde! Een spa, speciaal voor baby’s, waar ze genieten van massages, een baby float of vriendjes date.
 • Simon Lévelt, Heuvelstraat 102: niet nieuw (natuurlijk) maar wel verhuisd naar een prachtig nieuw pand!
 • Dille & Kamille, Heuvelstraat 105: eindelijk zijn ze open in Tilburg! Je kunt hier terecht voor toffe huis-, tuin- en keukenartikelen en voor hele leuke cadeautjes.
 • Albatros, Piushaven 1: Stadsbrouwerij 013 heeft de voormalig Albatros een complete metamorfose gegeven en het ziet er geweldig uit! Je kunt er o.a. terecht voor een hapje en drankje.
 • Escape Hotel, Oude Markt 20: onderdeel van de escape rooms van Bij Maud. Het is het eerste escape hotel van Tilburg, met verschillende verdiepingen!
 • Saté Kid, Lieve Vrouwenplein 10: teruggekeerd naar Tilburg en sinds kort open aan het Lieve Vrouwenplein in Tilburg. Je kunt er terecht voor Indische familierecepten.

Heb jij nog tips?

Weet jij nog leuke zaken die zijn geopend of gaan openen in de Tilburgse binnenstad? Laat het ons vooral even weten in de reacties!