Tilburg groeit: deze nieuwe zaken openen hun deuren

Nieuwe zaken

In 2019 gaan we in Tilburg gewoon weer verder waar we in 2018 gebleven waren. Elke maand komen er wel een aantal nieuwe, hippe zaken bij. En omdat het soms een beetje lastig is om bij te houden, zetten wij de meest recente ontwikkelingen voor je op een rijtje!

Foto: Club Jolie

#1 Club Jolie

Op 8, 9 en 10 maart werd er al even warmgedraaid, maar sinds woensdag zijn ze dan echt officieel open: Club Jolie. Bij deze ‘urban bar & kitchen’, die gevestigd is aan de Piushaven, kun je terecht voor heerlijke ontbijtjes, lunch, diner en borrels. Het menu loopt uiteen van Pad Thai tot gehaktballen met puree, en van romige risotto tot fish & chips. Ook leuk: elke vrijdagavond kun je bij Club Jolie terecht voor ‘The Club’. Een avond met live dj’s, drankjes en streetfood. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot? Bekijk dan even de website!

#2 Pizzabar Rijslust

Na zes maanden verbouwen is het op 15 maart eindelijk tijd voor de opening van Pizzabar Rijslust! De reizigersbar, gelegen aan de Willem II-straat, serveert pizza’s van over de hele wereld. Denk hierbij aan pizza’s met kimchi, nacho’s, nutella of falafel als topping. Eerder spraken wij eigenaressen Kim en Martine over het vernieuwende concept. Het interview lees je hier.

#3 Le Flux

Op 5 maart opende Le Flux haar deuren aan de Telefoonstraat. Deze culturestore, bestaande uit streetwear en een tattooshop, is gevestigd in het voormalig pand van Kingdom Skateshop. De eerste tien dagen van de nieuwe zaak zijn prima verlopen en op 16 maart staat er een openingsfeest op de planning. Iedereen is welkom om de collectie te bekijken, tattoo ideeën op te doen of gewoon lekker te genieten van een drankje, hapje en muziek. Meer weten over Le Flux? Bekijk even de Facebookpagina.

#4 JAXX Marina

Op 16 maart opent het gloednieuwe JAXX Marina in de piushaven. Ze beschrijven zichzelf als een restaurant in Mediterraanse sferen, waar je kunt genieten van een Franse keuken met Aziatische invloeden. Van tournedos tot Asian ribs en van kreeft tot gegrilde tonijn, het menu is erg veelzijdig. De zaak, gevestigd in het pand waar voorheen Heaven’s Kitchen zat, is vanaf zaterdag elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Bekijk de website voor meer informatie of reserveringen.