Tilburg heeft weer een carpacciobar: opening op 12 september

de carpacciobar

Carpaccioliefhebbers opgelet! Vanaf woensdag 12 september heeft Tilburg weer een eigen carpacciobar. De Carpacciobar opent op loopafstand van het centrum in de Tilburgse Koestraat. 

Het concept ontstond in 2016 voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van carpaccio. Eerder was het concept gevestigd in Qlubhouse, nu is het tijd voor een nieuwe locatie. In de bar kun je terecht voor verschillende soorten carpaccio; van flinterdun vlees tot vis en van groente- tot fruitcarpaccio’s. Met de opening in de Koestraat is en blijft Tilburg de enige stad in Nederland met een carpacciobar.

Thuis op de bank genieten van carpaccio

Voor de mensen die liever op de bank genieten van heerlijk eten bezorgt de Carpacciobar ook thuis. Via Thuisbezorgd.nl, Deliveroo en MyLocals kun je de allerlekkerste carpaccio’s bestellen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om carpaccio(‘s) af te halen.

Een jaar carpaccio’s winnen

Voor de echte carpacciolover hebben we fantastisch nieuws. Wij mogen namelijk een jaar lang gratis carpaccio’s van De Carpacciobar weggeven. Daarvoor moet je eventjes de prijsvraag op onze website invullen.