Nieuws

extra koopavond
Let op! Dit artikel is al 1445 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg in top 10 populairste winkelgebieden van het jaar

Uit de zoekresultaten van winkelplatform Shopkaart blijkt dat Tilburg één van de populairste winkelgebieden is van het afgelopen jaar. Het grootste winkelplatform van Nederland maakte vandaag de 10 populairste winkelgebieden van het afgelopen jaar bekend. Met een mooie achtste plek laat Tilburg steden als Delft en Den Bosch achter zich.

Naar welke shopsteden werd het meest gezocht en welke winkelgebieden zijn het best bekeken; Shopkaart heeft de uitkomsten van ruim een miljoen zoekopdrachten via haar website en app op een rijtje gezet. Amersfoort, Arnhem en Utrecht scoorden afgelopen jaar het best.

Carin Griek, oprichter van Shopkaart, vindt het niet gek dat Tilburg zo goed scoort: “Tilburg is compact en modern en je vindt er verschillende kleinere winkelgebieden bij elkaar, elk met hun eigen sfeer”.

De 10 populairste winkelgebieden

  1.  Amersfoort
  2. Arnhem
  3. Utrecht
  4. Den Haag
  5. Leeuwarden
  6. Breda
  7. Zwolle
  8. Tilburg
  9. Delft
  10. Den Bosch

Positieve winkelbeleving

De belangrijkste reden voor dagjesmensen om steden te bezoeken, is nog altijd shoppen. Funshoppen, oftewel winkelen voor het plezier, blijft populair. Passen, voelen, deskundig advies en een flink stuk beleving, dat is de toegevoegde waarde van de winkelstraat. Winkelgebieden slagen er steeds meer in om de winkelbeleving positief te verhogen.

Reageer op dit bericht