Tilburg is een uniek cadeauconcept rijker: Zoete Kaart

Van dromen naar doen. En van geraffineerde suikers naar natuurlijke suikers. Met Zoete Kaart is Tilburg een uniek (en gezonder) cadeauconcept rijker: een luxe koek in combinatie met een toffe kaart. Een bijzonder brievenbuscadeau waar je iedereen mee verrast!

Zoet zonder meuk

Mensen gaan steeds bewuster met voeding om. Voedselintoleranties zijn groter dan ooit. Gezond(er) eten is hot. Hier bedacht Diliana van Horssen, onderneemster achter Zoete Kaart, haar bedrijfsconcept omheen. Lekker snoepen zonder dat je suikerspiegel sky high gaat. Zoet zonder meuk zou je kunnen zeggen!

Via www.zoetekaart.nl bestel je dit bijzondere brievenbuscadeau dat naast een luxe (glutenvrije) koek uit een toffe kaart bestaat. En die je als gever persoonlijk maakt met jouw eigen tekst.

Zoete Kaart
Foto: Fotografie met een verhaal

Onbezorgd genietmomentje

Tilburgse onderneemster Diliana van Horssen is het gezicht van Zoete Kaart. “Mijn missie is om mensen een onbezorgd genietmomentje te geven. Gewoon. Even. Niks. Hoeven. Door de drukte van alledag zie je niet iedereen even vaak als je zou willen. Met een Zoete Kaart laat je weten dat je aan iemand denkt. Je bezorgt een lach, ‘ouderwets’ via de brievenbus.” Zoete Kaart heeft geen fysieke winkel, maar het is een webshop. Daar kan je 24/7 je bestelling plaatsen.

“Iedere dag is het weer een feestje om mensen blij te maken. En zie ik de glimlach van de ontvanger in gedachten voor me. In de toekomst zie ik naast de webshop een fysieke koffiebar helemaal voor me. Mét extra bakkers die zichtbaar staan te bakken, terwijl mensen in de koffiebar genieten van iets lekkers met een kop koffie of thee erbij.” Ondertussen werkt Diliana nog als eenpitter en bouwt iedere dag een stukje verder aan (de bekendheid van)  Zoete Kaart.

“Het zijn de kleine genietmomentjes die het doen”

Zoete Kaart

Winactie

Op 12 mei staat Moederdag weer voor de deur: tijd om je (schoon)moeder of oma weer eens extra in het zonnetje te zetten. Daarom maak je deze week kans op een Zoete Kaart cadeaubox met daarin:

  • De chocolicious koek;
  • Jouw eigen lieve woorden op een kaartje naar keuze;
  • Een heerlijk theetje;
  • Allemaal in een feestelijke verpakking!

Maak kans door Tilburg.com en Zoete Kaart te volgen op Facebook en laat in een comment (onder de Tilburg.com Facebookpost) achter waarom jij dit pakket wilt winnen. De winnaar wordt op 8 mei bekend gemaakt. Mocht je zelf alvast een Zoete Kaart willen bestellen voor Moederdag: bestellen kan nog tot en met vrijdag 13.00 uur.