Tilburg is Leukste Studentenstad van Nederland

Daniel en Ivo, DJ's van radiostation SLAM!FM, hebben zich voorbereid op het nieuwe studiejaar! De mannen testten het studentenleven in de steden Eindhoven, Wageningen, Rotterdam en Tilburg én werden ontgroend. Welke stad heeft de beste kebab, is het meest gastvrij en waar kun je ’t goedkoopst een fiets regelen?! Volgens de twee mannen is dat Tilburg!

Daniël en Ivo: ‘Tilburg heeft gewonnen omdat de gastvrijheid nergens anders zo hoog was. We kregen nergens zoveel slaapplaatsen aangeboden als in Tilburg, er was genoeg gratis bier en het uitgaansleven is er perfect voor studenten. Daarnaast was de sfeer echt te gek en heeft Tilburg heel veel leuke verenigingen.’ Congrats Tilburg! Check hieronder de foto's en video's!

Dinsdagavond dobbelen in de Bolle, woensdagavond live muziek in de Polly en de 013, donderdag studentenstapavond in Brandpunt. En dan moet het weekend nog beginnen. Als we je dan ook nog vertellen dat Tilburg de hoogste kroegdichtheid van heel Nederland heeft en één van de laagste kamerprijzen, dan ben je om hè?

Bekijk hieronder de beslissende stijd in Tilburg.

Bericht door Tilburg.com.