Tilburg kampt met een gebrek aan koks

Opvallend! Daar waar de arbeidsmarkt redelijk krap is, ben je waarschijnlijk een gelukkig mens met een horecadiploma. Want als wij onze vacaturebank bekijken zien wij dat opvallend veel horecazaken in Tilburg op zoek zijn naar koks. 

Horeca Tilburg zit met smacht te wachten op keukenmedewerkers, zelfstandig werkende koks en zelfs chef-koks. Ben jij goed met potten en pannen? Lees dan snel verder want we hebben leuke vacatures in de keuken van verschillende Tilburgse horecazaken verzameld.

Deze zaken zijn op zoek naar koks

  • Misschien (of niet) uit je comfortzone maar niet minder leuk: The Grass Company aan de Spoorlaan is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Zij hebben de kwaliteit van hun keuken inmiddels bewezen en worden niet voor niets regelmatig getipt op blogs en in boekjes over de stad.
  • Werken op de Korte Heuvel? Brasserie ’t Zusje is op zoek naar verschillende fulltime keukenmedewerkers.
  • Sinds de verbouwing van de Heyhoef heeft het winkelcentrum een flinke impuls gekregen. Dat merken ze ook bij De Groene Vlinder. Ter uitbreiding van de keukenbrigade zijn ze daar op zoek naar een leidinggevende kok.
  • Voor degene die wel tegen een beetje hitte kunnen is er een ook nieuwe uitdaging binnen handbereik. Thermen Goirle zoekt namelijk een zelfstandig werkend kok.
  • De zaak met misschien wel de mooiste terrasplekjes van de hele stad is ook op zoek naar versterking. Villa Pastorie aan de Piushaven is namelijk op zoek naar een zelfstandig werkend kok.
  • Lijkt het jou leuk om één van de beste clubsandwiches van de stad (namelijk die van Lokaal Zeven) te maken? Ook zij zoeken een zelfstandig werkend kok.
  • Mocht je denken dat dit alles was, dan kom je bedrogen uit. Ook bij The Talk en La Cloche zoeken ze een zelfstandig werkend kok.
  • Ook tof: ’t Taphuys opent binnenkort aan het Piusplein met een vernieuwend concept. Zij zoeken, heel verrassend, ook nog een zelfstandig werkend kok.

Wij hopen in ieder geval door middel van dit artikel het tekort aan koks in Tilburg wat terug te dringen. Ben of ken jij een kok die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Keuze genoeg!