Tilburg krijgt een eigen speelkleed: spelenderwijs de hotspots van de stad leren kennen

speelkleed

Hoe tof is dat; een speelkleed van onze stad Tilburg! Vanuit Centraal Station stap je zo de hippe Spoorzone in, bezoek je het vreemdste dierenpark van Nederland, geniet je van een rit op de Kermis of ga je met een Jeep op safari. Het kan allemaal op hét nieuwe speelkleed van Tilburg.

Roy Verduyn en Guy de Hoog zijn na een succesvolle lancering van het speelkleed van Rotterdam aan de slag gegaan het concept van unieke speelkleden door te ontwikkelen onder de naam: City-Play!

Je eigen stad als speelplaats

Het gloednieuwe speelkleed van Tilburg is vanaf eind juni verkrijgbaar! Met alle iconen van de stad is het een informatief, herkenbaar en superleuk speelkleed geworden. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Tilburg zijn al te bestellen en kunnen worden geleverd vanaf 10 juni via de webshop.

Spelenderwijs de hotspots van Tilburg kennen

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leren ze de hotspots van Tilburg kennen. Dat was in ieder geval de gedachte achter het concept. De reacties op het eerste ontwerp van Rotterdam waren lovend. Hierdoor zijn de ondernemers Roy Verduyn en Guy de Hoog flink aan de slag gegaan met het uit te breiden naar andere steden.

Naast het speelkleed van Tilburg zijn er speelkleden van Amsterdam, het Circuit Zandvoort, Breda, Utrecht, Maastricht, Groningen, Dordrecht, Eindhoven, Den Haag en zelfs Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd. Het ontwerpen van de speelkleden gebeurt in samenwerking met lokale bewoners. Zij weten immers de leukste en meest actuele details te noemen.

Een lokaal doel steunen

Van ieder kleed wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. “Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgen wij voldoening van,” aldus Roy en Guy.