Tilburg krijgt volgend jaar weer een stadsstrand: ‘aan het water, keigroot’

stadsstrand

We hadden een paviljoen in het Spoorpark, een pop-up strandje aan de Schouwburgring en een beachbar op de Tilburgse kermis, maar een permanent stadsstrand hadden we afgelopen zomer niet. Daar komt gelukkig in 2020 verandering in. Dan keert het stadsstrand namelijk weer terug. 

Waar het strand komt, blijft nog eventjes onbekend en wordt in oktober bekendgemaakt. Maar het ligt binnen de stadsgrenzen van Tilburg en aan het water. De oplettende bezoeker van de binnenstad had dit nieuws al een tijdje kunnen zien aankomen. Aan de Schouwburgring hing namelijk al een tijdje een banner van Beachy waarop te zien was dat het strand in 2020 terugkeert.

Pop-up stadsstrand

Afgelopen zomer konden we aan de Schouwburgring genieten van een pop-up stadsstrand. Hier werden silent disco’s georganiseerd, silent cinema’s en andere activiteiten. Komend weekend stond het afsluitende weekend op het programma met een mini-festival. Door de slechte weersverwachtingen is deze zomerafsluiting helaas afgeblazen. Maar Beachy sluit gelukkig af met een zonnige boodschap: “De komende tijd gaan wij hard werken aan onze nieuwe locatie in 2020. Aan het water. Keigroot. Meer daarover in oktober! Bedankt allemaal en tot in 2020!”