Tilburg krijgt popfestival voor dertienjarigen: Wij Zijn 13!

Leuk nieuws voor kinderen die graag eens naar een festival willen. Tilburg krijgt namelijk haar eigen festival voor dertienjarigen. Het festival Wij Zijn 13! staat op zaterdag 13 mei op het programma bij Poppodium 013. Het festival duurt van 16:00 – 23:00 uur. Kaarten zijn te koop via deze website. 

Wij Zijn 13! is het vetste popfestival exclusief voor iedereen die dit jaar 13 is, was of nog moet worden! Maak je klaar om te rocken met een paar van de beste acts in de Nederlandse muziekwereld, van popsensaties tot dj’s.

Maan, Bram Krikke en vele anderen

De headliner van deze avond is een zangeres die niet meer weg te denken is uit de hitlijsten: Maan! Sinds haar doorbraak scoort de zangeres hit na hit met nummers als ‘Blijven Slapen’ met Snelle, ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’, ‘Als Ik Je Weer Zie’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘Nee Is Nee’ met Bente en natuurlijk ‘Stiekem’ met Goldband. En hoewel al deze liedjes totaal verschillend zijn en hun eigen stijl hebben, is er één ding dat ze verbindt: ze tonen allemaal hoe super muzikaal en getalenteerd Maan is! Alle hits komen deze avond voorbij, ben jij klaar om mee te dansen en zingen?

Ook Bram Krikke, Stefan & Sean zijn ongekend populair en komen langs. Met een gezamenlijke following van meer dan 1,7 miljoen volgers kan heel Nederland niet meer om ze heen. Waar je ze van kunt kennen? Van carnavalshits ‘Potentie’ en ‘Frikandel Speciaal’ tot aan hun hilarische YouTube-series als ‘Kasteel Krikke’, ‘Bram vs Stefan’ of ‘Bram UIT de buurt’ én natuurlijk hun energieke shows. Eén ding is zeker: deze jongens slopen elk podium dat ze betreden!

Georganiseerd door dertienjarigen

Extra leuk aan dit festival: Poppodium 013 heeft verschillende festivalbosses aangesteld. Dit zijn allemaal dertienjarigen die niet alleen voor het eerst een festival zonder hun ouders gaan bezoeken, maar deze ook mee organiseren. Van het programma tot productie, van marketing tot praktische zaken. Er is tot nu al flink gebrainstormd over programma, gevlogd, posters beoordeeld en over werkelijk alles geadviseerd. Kortom: deze kids bouwen aan hét ultieme festival voor dertienjarigen.

Meer informatie over Wij Zijn 13!

Wil je meer weten over het festival Wij Zijn 13!? Check dan snel de website. Hier vind je meer informatie en antwoord op veel vragen. Volg ze ook op Instagram.