‘Tilburg krijgt weer kleur’: Bloem’ist opent in de Heuvelstraat

Bloem'ist opent 4 mei in dit pand.

Wie regelmatig een rondje door de Heuvelstraat loopt, heeft het wellicht gezien. Op de ramen van het pand op nummer 112 staan aankondigingen met daarop: Bloem’ist, coming soon. De Tilburgse binnenstad krijgt dus weer een eigen bloemenzaak. Inmiddels is ook bekend wanneer Bloem’ist haar deuren opent, namelijk op zaterdag 4 mei. Wie de social media kanalen van de nieuwe bloemist bekijkt, ziet daar staan: ‘Tilburg krijgt weer kleur’. Dat belooft veel goeds.

Na het vertrek van ’t Boeketje uit de binnenstad, was BLOOM! Flowers and More nog de enige bloemenzaak binnen de Tilburgse cityring. Daar komt dit weekend dus verandering in. Over de plek waar ’t Boeketje zat gesproken: ook hier is nieuws. In de kiosk midden op het Pieter Vreedeplein opent binnenkort namelijk Top Croque. Dat kan weleens sneller zijn dan je denkt. Momenteel zijn ze de zaak al aan het inrichten en worden de bestelzuilen geplaatst. Binnenkort kun je hier dus genieten van lekkere tosti’s, croques, een kop koffie en veel meer.

In het winkeltje waar Bloem’ist haar deuren opent, zat voorheen Boetiek Napoleon en rond carnaval een pop-up carnavalswinkel. Daarna stond het pand leeg, maar dus niet voor lang.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de opening van Bloem’ist of ben je benieuwd wat ze allemaal gaan verkopen? Hou vooral de Instagram, Facebook en TikTok van de winkel in de gaten.

Momenteel zijn ze nog druk bezig met het ontwikkelen van de website, maar binnenkort kun je deze ook bekijken.