‘Tilburg Maakt Mij Blij’: Auberge du Bonheur organiseert mega gladiolenverkoop voor boer Theo

tilburg maakt mij blij

Auberge du Bonheur gaat een mega gladiolenverkoop organiseren in samenwerking met Tilburg Maakt Mij Blij. De verkoop staat op zaterdag 1 augustus op het programma. Bloemkweker Theo uit het Gelderse Heumen zit namelijk met 300.000 gladiolen die hij nergens kwijt kan doordat de Nijmeegse Vierdaagse niet doorgaat. 

Om te voorkomen dat deze bloemen door de versnipperaar gaan, zijn er al verschillende acties gestart. Zo zijn de Bredase Frank en Thibaud begonnen met het initiatief Tilburg Maakt Mij Blij. Via het platform kunnen mensen boer Theo steunen door een bos gladiolen te kopen. Na het initiatief in Breda, gaat het duo nu dus in Tilburg aan de slag.

“De coronacrisis is een bijzondere tijd die vraagt om aanpassing en creativiteit. Zo is ook deze samenwerking ontstaan. Het is fijn om iets te kunnen betekenen en elkaar te helpen waar mogelijk. Toen we werden benaderd, waren we meteen super enthousiast. We willen dan ook iedereen oproepen om een bos te kopen zodat we boer Theo van zijn gladiolen af kunnen helpen,” vertelt Tim Wijdemans, algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep.

Support boer Theo

Wil jij boer Theo supporten? Dat kan de komende twee weken door online een bos gladiolen te bestellen voor slechts €3,-. Op 1 augustus kun je de bloemen vervolgens ophalen in de tuin van Auberge du Bonheur.

Overigens is een doel van de campagne ook om ervoor te zorgen dat mensen wat voor elkaar gaan doen. Hoe leuk is het om een bos gladiolen cadeau te doen aan je buren, medewerkers of ouderen die juist nu een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Overigens is Bonheur Horeca Groep nog op zoek naar een partner die de gladiolen ter ondersteuning in Tilburg wil bezorgen. Kun jij daarin helpen/faciliteren? Neem dan contact op met Bonheur.