Tilburg Maakt Mij Blij strijdt met verkoop 2.000 kerstpakketten voor voortbestaan Stichting Nora Werkt

kerstpakketten

Na diverse succesvolle reddingsacties, komt Tilburg Maakt Mij Blij nu in actie voor Stichting Nora Werkt. De stichting die mensen met een verstandelijke beperking werkervaring laat opdoen, moet op korte termijn minimaal 2.000 kerstpakketten verkopen. Lukt dat niet? Dan staan de werknemers op straat.

In oktober verschenen in de media diverse berichten over het voortbestaan van Stichting Nora Werkt. Door het coronavirus stagneert de verkoop van producten, de belangrijkste bron van inkomsten voor de stichting. Oprichter Marc Mutsaars luidde de noodklok, omdat hij vreest voor het voortbestaan van Nora Werkt. “Inmiddels is er iets meer rust door de samenwerking met Tilburg Maakt Mij Blij, maar er is wel werk aan de winkel…”

Perfecte match

“Via diverse kanalen werden wij gewezen op de berichten over Nora Werkt,” vertelt Thibaud van der Steen van Tilburg Maakt Mij Blij. “Na het lezen van de artikelen lag het voor ons direct vast dat wij er alles aan willen doen om ook deze mensen blij te maken!” Tegelijkertijd werd Marc ook geattendeerd op de successen van het lokale platform Tilburg Maakt Mij Blij. “Toen we met elkaar in contact kwamen werd al snel duidelijk dat dit een perfecte match is,” licht Marc vol enthousiasme toe.

Lokale producten

Er lag al een basis voor de kerstpakketten, maar daar moest nog een beetje aan gesleuteld worden. Thibaud: “Om het pakket nog wat aantrekkelijker te maken, hebben we de inhoud iets aangepast. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal klassiekers van onze reddingsacties toegevoegd, zoals de heerlijke wijn van de nonnen uit Oosterhout. Verder
zijn het vooral streekproducten, zodat we met de verkoop ook direct de lokale ondernemers steunen. Een win-win situatie dus!”

Eerste bestelling is een feit!

Tim van Oerle van Natuurhuisje.nl plaatste de allereerste bestelling voor 33 pakketten. “In de zoektocht naar een duurzaam en lokaal kerstpakket kwamen we uit bij Nora Werkt. Dit pakket sluit namelijk perfect aan bij onze duurzame missie en we steunen gelijk een goed doel! Ik ben alleen wel bang dat de verrassing voor mijn collega’s eraf is wanneer ze dit lezen,” grapt Tim.

Wil jij ook Stichting Nora Werkt steunen?

Bedrijven kunnen Nora Werkt steunen door hun personeel te verblijden met dit bijzondere kerstpakket, maar ook particulieren kunnen een steentje bijdragen door een pakket aan te schaffen.

Er zijn twee opties:

  • Kerstpakket Large voor €42,50
  • Kerstpakket Extra Large voor €49,50

Beide kerstpakketten bevatten lokale lekkernijen zoals:

  • Stoofpeertjes
  • Mosterd
  • Nootjes
  • Pannenkoekmix
  • Verse appelsap
  • Cava en/of speciaalbier

Via deze link vind je meer informatie over de inhoud en bestelmogelijkheden. De pick up vindt plaats op zaterdag 12 december van 10.00 tot 16.00 uur bij Club Smederij (Spoorzone). Voor grotere (zakelijke) aanvragen kun je ook contact opnemen via: tilburgmaaktmijblij@gmail.com.