Tilburg maakt zich klaar voor de opening van Hudson’s Bay, HEMA en Costes

hudson's bay

We moesten er even op wachten, maar donderdag is het zover: de opening van Hudson’s Bay, HEMA en Costes. Afgelopen weken kwamen er op het Pieter Vreedeplein al een aantal nieuwe winkels bij, maar morgen zijn ze voor het eerst alles zes geopend voor het grote publiek.

Dit wordt gevierd met een openingsfeest op het plein. Dit houdt in dat er barretjes, DJ’s, modeshows en spectaculaire winkelopeningen zullen zijn. De gemeente is al begonnen met ruimte maken voor het evenement. De bekende letters van het Pieter Vreedeplein worden momenteel verplaatst, de winkels ingedeeld en het plein voorbereid. Tussen 15.00 uur en 21.00 uur is het gratis openingsfeest, de winkels zelf zijn overigens de hele dag geopend: tussen 09.30 – 21.00 uur.

Pieter Vreedeplein

De ontwikkelingen rond het Pieter Vreedeplein zullen niet onopgemerkt zijn gebleven. Sissy-boy, Rojami’s en Tumble & Dry opende afgelopen weken al hun deuren. Hudson’s Bay, HEMA en Costes openen officieel op donderdag 21 september. Het nieuwe restaurant Grill-ig op de hoek van het Pieter Vreedeplein en de Heuvel opende trouwens vandaag ook de deuren. Zij zitten in het pand waar voorheen Vivian Choo zat. De toekomst biedt nog meer moois voor het plein, zo zijn komen ook Decathlon en Coffee Fellows dit najaar nog naar de Tilburgse binnenstad.

Frederikstraat

De nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat gaat ook donderdag open voor het grote publiek. Je hebt het waarschijnlijk al wel gezien: aan de ene kant zit Hudson’s Bay aan de andere kant staat het pand nog leeg. Er is hiervoor al een bestemming gevonden, maar welke winkel hier komt, heeft Wereldhave nog niet bekend gemaakt.