Tilburg-Noord speelt buiten op woensdag 12 juni

Volop activiteiten in Ypelaerpark op landelijke Buitenspeeldag

Op woensdag 12 juni a.s. vindt de landelijke en jaarlijks terugkerende Buitenspeeldag weer plaats. Kinderen en jongeren worden op deze dag gestimuleerd om naar buiten te gaan, want lekker buiten spelen is goed voor de ontwikkeling en vooral heel erg leuk.
ContourdeTwern organiseert daarom van 15.00 tot 17.00 uur tal van leuke activiteiten voor basisschoolkinderen in het Ypelaerpark in Tilburg-Noord.

Zo kunnen de kinderen een stoepkrijtrecord vestigen en meedoen aan een groot voetbaltoernooi. Er zijn diverse workshops op het gebied van sport, spel en dans (waaronder een diaboloworkshop van 16.00 tot 17.00 uur), en er wordt gestart met de uitleen van de gratis Buurtspeeltas. Deze tas boordevol buitenspeelgoed, speelmateriaal en speeltips wordt alleen uitgeleend aan ouders of familieleden boven de 16 jaar. Natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker vrij spelen met hun eigen speelgoed.

Team Noord van ContourdeTwern organiseert deze Buitenspeeldag in samenwerking met Stichting Jongleers, BuurtSport, SylCDance en Ooms Sportinstituut. Meer weten? Surf dan naar www.buitenspeeldag.nl of mail naar josevanderheijden@contourdetwern.nl of
marietvandelaar@contourdetwern.nl.