Tilburg ontvangt Jong Oranje voor kwalificatieduel

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is donderdag 12 november het podium van de kwalificatiewedstrijd Jong Oranje – Jong Wit-Rusland. Het eerste fluitsignaal in het stadion van Willem II klinkt om 18.30 uur.

Voor Jong Oranje wordt dit de elfde wedstrijd in Tilburg. Van de tien voorgaande duels in het stadion van de Tricolores werden er vier gewonnen, drie gelijkgespeeld  en drie verloren. Het doelsaldo in het stadion is ook in het voordeel van Jong Oranje: zestien doelpunten voor en zeven tegen.

Kwalificatieduels

Jong Oranje ontmoet in de kwalificatiereeks voor het EK 2017 in Polen op zondag 11 oktober in Nijmegen eerst Jong Slowakije. Kaarten voor de wedstrijden in Nijmegen en Tilburg zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop en de Primera-verkooppunten van TicketBox. Het betreft vrije verkoop, dus iedereen kan een kaartje voor de wedstrijd kopen en de wedstrijd bezoeken. De toegangsprijs bedraagt €7,50.

Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt voor de wedstrijd in Nijmegen een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn aan te vragen via de website van OnsOranje. Voor de wedstrijd in Tilburg wordt in een later stadium de groepenactie gestart.