Tilburg ‘Opstelten’ Tour

De aanstelling van Ivo Opstelten tot Burgemeester van Tilburg heeft Events in Tilburg op het idee gebracht voor een nieuw arrangement: Tilburg ‘Opstelten’ Tour. Het arrangement biedt een korte workshop steltlopen en daarna een wandeling op stelten over de Heuvel. De hoogte van de stelten begint bij 38 cm. Vanuit deze hoogte ervaren de lopers de stad op een originele en opvallende manier.

Richard Samuels verzorgt namens Events in Tilburg de workshop. “Als je op stelten door de stad loopt, beleef je de omgeving op een compleet andere manier! Sowieso is het perspectief anders als je ineens ruim 2 tot 2,5 meter lang bent en zie je veel meer dan je gewend bent. Maar het concept “de stad op stelten zetten” is ook toepasselijk, want het leren stelt lopen is echt hilarisch. Gezelschappen hebben al enorm veel plezier bij de uitleg en het zetten van hun ‘eerste stapjes’.”

Het eerste gezelschap dat gebruik maakt van dit arrangement bestaat uit eerste jaars studenten aan de UvT, die recentelijk lid zijn van Dispuut PEB. “Het nieuwe arrangement sprak ons direct aan! Deze nieuwe leden kennen de stad nog niet en wij willen hen toch op een bijzondere wijze kennis laten maken met Tilburg”, aldus een ouderejaars.

Sinds de lancering van Events in Tilburg ruim een jaar geleden, heeft het loket al vele verschillende evenementen georganiseerd. De vier Tilburgse Eventbedrijven BBA Tours, Bonheur Horeca Groep, REP Entertainment – Licht – Geluid en Rocks 'n Rivers Bedrijfsevenementen sloegen in oktober 2008 de handen ineen om Tilburg op de kaart te zetten als bijzondere stad waar men veelzijdige evenementen kan organiseren.

Events in Tilburg neemt veel werk uit handen: van vervoer, tot entertainment en van sportieve activiteiten tot horeca en congresruimtes. Op de internetsite www.eventsintilburg.nl staat veel informatie over arrangementen en locaties. Ook een programma op maat behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over Events in Tilburg vindt u op de Internetsite www.eventsintilburg.nl