Tilburg sneakercity: check hier de winkels waar je de gaafste sneakers koopt!

Sushitenten & hamburgerzaken: ze zijn er genoeg in de Tilburgse binnenstad. Maar ook als je op zoek bent naar de dikste sneakers, kun je in Tilburg je hart ophalen. Nike, New Balance, Adidas, Puma, Asics, Hi-Tec & veel meer. Je scoort ze allemaal in de Tilburgse binnenstad. Benieuwd naar de sneakerwinkels in de Tilburgse binnenstad? We zetten ze voor je op een rijtje. 

Sneakertour door Tilburg!

Benieuwd waar je allemaal sneakerwinkels vindt in de Tilburgse binnenstad? Check dan onderstaande video. Wij deden namelijk alvast een sneakertour door het centrum van Tilly! Meer informatie over de verschillende winkels? Lees dan door onder de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Re-Issue

Re-Issue is gevestigd in de Telefoonstraat. In deze knusse winkel scoor je misschien wel de tofste sneakers in Tilburg. Enkele merken die zij verkopen die je niet overal vindt: Salomon, Filling Pieces, HI-TEC, Karhu, Mizuno en Timberland. Ook hebben ze een toffe collectie van New Blanace en kun je er terecht voor kleding van gave merken.

Go-Britain

In de Heuvelstraat vind je Go-Britain. Tilburg is de enige stad waar deze winkel nog is gevestigd. Ze verkopen er allerlei toffe merken sneakers. Denk aan Saucony, Vans, Etnies, Diadora, Clarks, Lacoste en KangaROOS. Ook hier vind je veel kleding en toffe accessoires. Op zoek naar een toffe pet bijvoorbeeld? Dan moet je hier ook zeker eens een kijkje nemen.

Courir

Courir is de nieuwste sneakerwinkel in Tilburg. Ze zijn gevestigd in de Heuvelstraat en zijn over komen waaien uit Frankrijk. Ze verkopen er diverse merken. Van Jordan’s tot New Balance, van Nike tot Asics en van Converse tot Vans.

JD Sports

Ook in de Heuvelstraat: JD Sports. Ze hebben van diverse merken modellen die enkel bij JD Sports te verkrijgen zijn. Zo zijn er schoenen van Nike, Adidas, Fila, Vans, Reebok en New Balance die enkel bij deze winkel te koop zijn.

Snipes

Air Jordan 1’s, Air Max ’90, Air Force ’01 of toch Vintage Blazers? Je scoort ze bij Snipes in de Heuvelstraat. Maar ook sneakers van New Balance, Karl Kani, Ewing, Adidas, Converse en vele andere merken zijn hier te koop.

Foot Locker

De Foot Locker mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht. Ze zijn namelijk niet weg te denken uit de Tilburgse Heuvelstraat. Al jaar en dag kun je er terecht voor sneakers. Of je nu op zoek bent naar Nike’s, Puma’s, Asics, Timberland’s, K-Swiss of andere merken: je scoort ze bij Foot Locker.

The Athlete’s Foot

Je zult het bijna niet geloven, maar in de Heuvelstraat zit nóg een sneakerwinkel: The Athlete’s Foot. Ook hier scoor je sneakers van Nike, Adidas, Puma en New Balance. Daarnaast verkopen ze Saucony, Cruyff, Lacoste en meer.

P’Leisure

Naast Van Arendonk in de Juliana van Stolbergstraat vind je P’Leisure. Ze verkopen hier sneakers van Nike, New Balance, Converse, Nubikk, Puma, Asics, HI-TEC, VEJA en veel meer.

Meer tips

Als je gek bent op sneakers, dan moet je zeker ook eens een kijkje gaan nemen bij STUEN in de Willem II-straat. Ze verkopen hier herenkleding van hele toffe merken, waaronder een hoop Scandinavische merken. Ook hebben ze een aantal sneakers op voorraad. Daarnaast is Le Flux in de Telefoonstraat je bezoek meer dan waard. Ze verkopen hier veel streetwear merken en extra tof: er is een tattoostudio in de winkel gevestigd.

Op zoek naar sneakers voor kinderen? Ga dan langs bij Kidslovesneakers in de Heuvelstraat.

Heb jij je sneakers aangedaan op stap, er per ongeluk iets op laten vallen of zijn ze afgetrapt? Dan hebben wij een tip voor je. Bij Sneakercleaners in de Tuinstraat maken ze je schoenen weer als nieuw.

Oftewel: Tilburg heeft gigantisch veel te bieden op sneakergebied. Ga het snel zelf ontdekken.