Tilburg Spint 7.000 euro bij elkaar (foto’s online)

Op 4 oktober 2009 was Popcentrum 013 het domein van Tilburg SpinT. Maar liefst 200 spinningfietsen stonden klaar voor een spectaculaire spinningmarathon. De ruim 200 spinners werden 200 minuten lang opgezweept door live artiesten, percussiegroepen en waanzinnige visuele effecten.

Om zeker te weten dat er explosief gefietst werd, was Leontien van Moorsel ook van de partij. Onze Hollandse heldin gooide haar krachten én charmes in de strijd om iedereen tot ongekende prestaties te bewegen!

Uiteindelijk is er € 7.000,- bij elkaar gehaald voor de Johan Stekelenburg Stichting

Het initiatief voor Tilburg SpinT komt van Ilco Jansen, John Bruers en Ben Smit, een trio topfitte Tilburgers boordevol ideeën en daadkracht. Ilco en John vormen al lange tijd een geliefd duo onder spinningliefhebbers. Als instructeurs bij een bekend fitnesscentrum in hartje Tilburg organiseerden zij meerdere doldwaze evenementen. Ze maakten hier altijd een enorm feest van, inclusief de meest maffe outfits. Het trio wordt compleet gemaakt door Ben Smit, die zijn organisatie- en marketingkwaliteiten heeft ingezet om Tilburg SpinT tot een groot succes te maken.

Klik hier voor de foto's van Tilburg Spint >>

Meer informatie over Tilburg Spint >>