Tilburg Spint is officieel uitverkocht!

Yesssss, na 3 maanden is het dan zover: Tilburg Spint is uitverkocht! 300 spinning fietsen zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan en dat resulteerde vanochtend in een uitverkochte zaal!

Met dit gegeven, zal op zondagmiddag 16 oktober het spektakel écht los barsten. Ruim 400 spinners zullen naar Euroscoop Tilburg komen om hier hun steentje bij te dragen aan het goede doel: het Verbeeten Fonds. Dit doen ze niet alleen, maar onder begeleiding van een aantal instructeurs en op de muziek van DJ DIRIQ.
 
Vanaf 12.45 zijn alle spinners welkom bij Euroscoop Tilburg om zich aan te melden en om te kleden. Vanaf 13.45 gaan we langzaam beginnen met een warming up, om een beetje in de stemming te komen. Tussen 14.00u en 18.00u zal iedereen de longen uit zijn lijf trappen, aangemoedigd door het publiek. Dit jaar is iedereen welkom en hebben we ruimte zat voor iedereen die wil komen kijken. Je bent dus meer dan welkom! Na deze prestatie zullen we met een bordje pasta afsluiten, om de energie voorraad weer een beetje aan te vullen.
 
Achter het net gevist? Houdt ons dan op de hoogte via Facebook en Twitter voor informatie over de volgende editie. Sponsoren zijn altijd welkom en gewoon lekker komen kijken mag natuurlijk ook!
 
Vergeet niet om de Facebook pagina te liken. Als je dit doet voor zondag 9 oktober, maak je kans op een compleet nieuwe spinning outfit! Wie wil dat nou niet?! www.facebook.com/TilburgSpint.nl
 
Tot de 16e!


Interessante links:
www.typischtilburg.nl
www.tilburgspint.nl