Tilburg Studenten Festival 2014

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar een nieuwe editie van het Tilburg Studenten Festival plaats. Op vrijdag 20 juni kan iedereen weer genieten van diverse bands, live-acts en DJ’s. Voor deze tiende editie is de organisatie wederom uitgeweken naar het Piusplein, om er opnieuw een waanzinnig succesvolle editie er van te maken! Ook deze editie is uiteraard gratis en voor iedereen toegankelijk.

Tilburg Studenten Festival wordt jaarlijks georganiseerd door een groep gemotiveerde en enthousiaste inwoners van Tilburg. Deze TSF Organisatie probeert een podium te bieden aan lokaal Tilburgs afgewisseld met acts afkomstig uit het hele land. Wij zijn dan ook zeer trots om de eerste naam te presenteren die dit jaar het podium komt sieren. De dames van Bells of Youth, afkomstig uit Tilburg, zullen een spetterend optreden geven. U kunt deze dames kennen van hun geweldige optreden bij de De Wereld Draait Door afgelopen maart. Als klapper op de vuurpijl zal Giocatori de hele avond grandioos eindigen en de avond de afsluiter geven het verdiend. Dit opkomend talent zal deze zomer ook op Tomorrowland staan, maar u kunt hem 20 juni al bewonderen op TSF!

Houd de komende weken de website en de Facebookpagina van Tilburg Studenten Festival goed in de gaten, want hierop zullen nog een hoop nieuwe dingen bekend worden gemaakt!

De TSF Organisatie hoopt u dan ook allemaal te zien op dit gratis festival wat door Tilburgers voor Tilburgers georganiseerd wordt. Wij hopen u allemaal te verwelkomen 20 juni!