Tilburg STV gaat 14 november Europees

Tilburg STV heeft zich, door de 3e plek in de A League van vorig seizoen, weten te plaatsen voor de Challenge Cup. Tilburg STV gaat dus voor het eerst in de historie Europa in. Dukla Liberec, is op 14 november (20:00 uur) in Tilburg de eerste tegenstander. Op woensdag 21 november volgt dan de return in Tsjechië.

Tilburg STV is de competitie in eigen land goed gestart met 3 overwinningen en staat sinds zaterdag 20 oktober trots boven aan de ranglijst. De komende weken moeten er zeer zeker meer punten gehaald kunnen worden.

De tegenstander
Dukla Liberec is opgericht in 1948 als Dukla Praag en is na een aantal omzwervingen uiteindelijk in 1969 beland in Liberec. Die omzwervingen hebben te maken met het feit dat Dukla van oorsprong een volleybalclub is die louter bestond uit militairen. Sinds de hervormingen in het leger in Tsjechië, zijn de spelers gewoon professionele sporters.
Dukla Liberec is in Tsjechië een gerenommeerde ploeg met veel Europese ervaring. Het team speelt al meer dan 15 jaar onafgebroken Europees en in 2010 reikte het team nog tot de Final Four van de Challenge Cup.

Voor de wedstrijd Tilburg STV – Dukla Liberec wil het bestuur van Tilburg STV iedereen in de gelegenheid stellen, kaarten tegen een gereduceerd tarief te bestellen.
Na bestelling liggen de kaarten op de wedstrijddag klaar bij een speciale kassa in T-Kwadraat. Kaarten kunnen dan worden betaald en opgehaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Prijzen voorverkoop:
Kinderen t/m 16 jaar: € 6,00 (normale prijs € 8,00)
Vanaf 17 jaar: € 8,00 (normale prijs € 10,00)

Bij afname van 25 kaartjes of meer in één bestelling, krijgt u één consumptiebon per besteld kaartje.

Mocht u belangstelling hebben in het aanbod dan kunnen de kaarten tot uiterlijk 10 november besteld worden bij p.reijnen@tilburgstv.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
De avond zal muzikaal worden ondersteund door de sambaband A Batucada uit Reusel.
Wij hopen op een grote opkomst om onze jongens te steunen.