Tilburg STV houdt Business Club voor Serious Request

Tilburg STV heeft een turbulente periode achter de rug. Medio november het eerste Europese avontuur, dat helaas geen vervolg heeft gekregen, gevolgd door enkele verloren duels.  Desondanks ligt het team mooi op schema gelet op de ambitie om te eindigen bij de eerste vier in de competitie; een positie waarmee het team meedoet voor het landskampioenschape en die recht geeft op het spelen van play-offs met wederom zicht op Europees volleybal. Zo werd zaterdag 8 december weer gewonnen met 3-0 (van Fusion) en staat Tilburg STV sinds dat weekend met 23 punten op de 4e plaats. Hiermee zit het Abiant Lycurgus, dat net zoveel punten heeft, op de hielen. Een verdienstelijke prestatie voor dit jonge team, zowel qua gemiddelde leeftijd als qua samenstelling.

Een mooi uitgangspunt dus voor de resterende wedstrijden dit seizoen. Binnen de reguliere competitie staan er nog enkele mooie affiches op het programma waarvan er twee in het oog springen. Op 22 december speelt Tilburg STV tegen Orion, de huidige nummer 2 in de ranglijst en op 26 januari 2013 kan het team revanche nemen op Abiant Lycurgus. Beide wedstrijden vinden plaats in T-kwadraat en beginnen om 20.00 uur. Het team kan alle steun gebruiken en rekent op volle tribunes en een goed gevulde business club.

Wegens succes herhaald: voor partners en gasten in de businessclub is een vergelijkbaar programma samengesteld als op 14 november jl. toen Tilburg STV thuis haar eerste Europese duel speelde tegen Dukla Liberec. Eenieder die sportief Tilburg en Tilburg STV een warm hart toedraagt en tegelijkertijd ook het zakelijk netwerk wilt uitbreiden, mag deze wedstrijd niet missen. Bezoekers steunen met hun komst en bijdrage zowel het team als de vereniging.

Op 22 december kunnen de gasten zelfs nog publiciteit voor hun eigen organisatie genereren. In het kader van Serious Request worden na afloop van de wedstrijd enkele activiteiten geveild, waarbij één of meerdere spelers van het team hun opwachting zullen maken. Een van deze items is het verzorgen van een clinic! De winnaar hiervan weet zich verzekerd van een zeer bijzondere ervaring met ook weer de nodige publiciteit en steunt tegelijkertijd de initiatieven om babysterfte terug te dringen.  Hoe sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en publiciteit op een mooie manier hand in hand kunnen gaan.

Geïnteresseerden kunnen hun komst kenbaar maken op info@tilburgstv.nl. Ontvangst vanaf 18.45 uur. De kosten bedragen  € 45,- per persoon (alles in begrepen); betalingsbewijs kan ter plekke verzorgd worden. Ook kunt ideeën en wensen met betrekking tot de veiling kunnen op dit mailadres kenbaar gemaakt worden. De winnaar van het meest originele idee (gekozen door het team) weet zich eveneens in het zonnetje gezet.

Gisteren speelde Tilburg STV tegen Landstede Zwolle in de achtste finales om de beker. Het won met 3-2 in een prachtig spektakel van de nog ongeslagen nummer 1 van de eredivisie. Dat belooft een waar spektakel voor aanstaande zaterdag wanneer STV het opneemt tegen Orion, de huidige nummer 2. Steun het team met volle tribunes en steun met jouw donatie ook de missie van Serious Request tegen de kindersterfte, waarbij je ook nog kans maakt op het winnen van vrijkaarten!