Tilburg STV zet zich in voor 3FM Serious Request

Tilburg STV heeft een turbulente periode achter de rug. Medio november het eerste Europese avontuur, dat helaas geen vervolg heeft gekregen, gevolgd door enkele verloren duels.  Desondanks ligt het team mooi op schema gelet op de ambitie om te eindigen bij de eerste vier in de competitie; een positie waarmee het team meedoet voor het landskampioenschape en die recht geeft op het spelen van play-offs met wederom zicht op Europees volleybal.  Zo werd zaterdag 8 december weer gewonnen met 3-0 (van Fusion) en staat Tilburg STV sinds dat weekend met 23 punten op de 4e plaats . Hiermee zit het Abiant Lycurgus, dat net zoveel punten heeft, op de hielen. Een verdienstelijke prestatie voor dit jonge team, zowel qua gemiddelde leeftijd als qua samenstelling.

Een mooi uitgangspunt dus voor de resterende wedstrijden dit seizoen. Binnen de reguliere competitie staan er nog enkele mooie affiches op het programma waarvan er twee in het oog springen. Op 22 december speelt Tilburg STV tegen Orion, de huidige nummer 2 in de ranglijst en op 26 januari 2013 kan het team revanche nemen op Abiant Lycurgus. Beide wedstrijden vinden plaats in T-kwadraat en beginnen om 20.00 uur.  Het team kan alle steun gebruiken en  rekent op volle tribunes en een goed gevulde business club.

Op 22 december kunnen de supporters zelfs nog invloed uitoefenen op de muziek tijdens de wedstrijd. In het kader van Serious Request kunnen in ruil voor een donatie nummers worden aangevraagd die de speaker dan geheel of gedeeltelijk zal afspelen tussen de punten, bij de time-outs etc. Gevers weten zich niet alleen verzekerd van hun favoriete muziek, maar steunen tegelijkertijd de initiatieven om babysterfte terug te dringen. Na afloop van de wedstrijd worden enkele activiteiten geveild, waarbij één of meerdere spelers van het team hun opwachting zullen maken. Een van deze items is het verzorgen van een clinic! Hoe sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en publiciteit op een mooie manier hand in hand kunnen gaan.

Ideeën en wensen met betrekking tot de veiling kunnen kenbaar gemaakt worden op info@tilburgstv.nl . De winnaar van het meest originele idee (gekozen door het team) weet zich eveneens in het zonnetje gezet.

De toegangsprijs bedraagt €6,- per persoon.

Wil jij vrijkaartjes winnen voor deze wedstrijd? Doe dan mee met de prijsvraag op Tilburg.com en stuur je leukste idee in! Klik hier voor de prijsvraag.