Tilburg Ten Miles Hardloopclinics: hardlopen onder begeleiding

Hardloopclinics

De Tilburgse atletiekverenigingen Attila en Tilburg Road Runners organiseren gezamenlijk weer de officiële TTM hardloopclinics voor beginners en gevorderden. De TTM Clinics zijn er voor iedereen die wil hardlopen onder deskundige begeleiding.

Of je nu ervaren bent of nog nooit eerder hebt hardgelopen: voor iedereen is er de juiste begeleiding. De trainingen worden begeleid door ervaren en gediplomeerde looptrainers.

Unieke samenwerking

Door de unieke samenwerking tussen de Tilburg Road Runners, AV Attila, Tilburg Ten Miles en RUNSHOP Greg van Hest zijn de TTM Clinics de beste voorbereiding op Tilburgs grootste en gezelligste sportevenement: de CZ Tilburg Ten Miles.

De clinics starten op dinsdag 17 en woensdag 18 mei. Er zijn 16 gezamenlijke trainingen, zodat iedereen op 4 september goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles kan staan.

Deelnemers kunnen kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: dinsdagavond om 19.30 uur in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg of woensdagavond om 19.30 uur vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid.

Trainingsgroepen voor elk niveau

Iedereen kan meedoen met de TTM Clinics. Omdat wordt gewerkt met verschillende niveaugroepen, komen alle deelnemers tot hun recht. Je kunt dus trainen voor elke afstand en op je eigen niveau. Ook als je nog nooit hebt hardgelopen, kun je meedoen. Samen trainen blijkt beter te gaan, dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Pakket met veel voordelen

Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit 16 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, ook in de vakantieperiode, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek voor overige trainingen, een speciaal TTM-clinics-trainingsshirt, 10% korting bij aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.