Tilburg Ten Miles strikt Villa Pardoes als goede doel

Goede doel

De komende twee edities is Villa Pardoes als goed doel gekoppeld aan de CZ Tilburg Ten Miles. Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel. Op zondag 6 september vindt het jaarlijkse hardloopevenement weer plaats in Tilburg.

‘Al jarenlang geven we bij de CZ Tilburg Ten Miles, Midden-Brabants grootste sportevenement, een maatschappelijk doel uit de regio Midden-Brabant, de gelegenheid om zich bij ons evenement te manifesteren om naamsbekendheid en/of financiële middelen te vergaren.’, aldus Henk van Doremalen directeur Tilburg Ten Miles. ‘We hebben dat in het verleden gedaan met onder andere het Verbeetenfonds, het Jeugdsportfonds en het Ronald McDonaldhuis. We geven de deelnemers aan ons evenement de mogelijkheid bij hun inschrijving een donatie te doen. De organisatie die het goede doel vormt kan en mag zich ook nadrukkelijk manifesteren rondom ons evenement.´

Villa Pardoes Kids Run

Olaf Jungerius, Villa Pardoes, legt uit wat zij willen gaan doen. ‘Villa Pardoes heeft zijn naam verbonden aan het nieuwe onderdeel De Villa Pardoes Kids Run’, een afstand van 750 meter. Maar Villa Pardoes wil ook deelnemers en bedrijven van alle andere afstanden aansporen zich in te zetten voor gezinnen, die zelf dagelijks een eigen uitdaging hebben door een ernstig ziek kind in hun midden. Deelnemers kunnen hun eigen achterban via een speciale actiepagina oproepen de deelname aan de CZ Tilburg Ten Miles te steunen en te doneren aan Villa Pardoes.’

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een initiatief van Stichting Natuurpark de Efteling. Ze bieden Nederlandse gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken!

CZ Tilburg Ten Miles

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles gaat op donderdag 12 maart van start. Het evenement vindt plaats in het weekeinde van 5 en 6 september.