Tilburg Trappers kampioen van Duitse Oberliga

tilburg trappers kampioen

De Tilburg Trappers zijn dinsdag 19 april in een uitverkocht stadion kampioen geworden van de Duitse Oberliga. Nadat ze de eerste twee wedstrijden met spectaculaire cijfers wonnen, is het ze gisteravond dan ook echt gelukt. De derde wedstrijd wonnen ze met 4-2 tegen EHC Bayreuth.

Deze helden verdienen een geweldige huldiging en daar kan jij deze vrijdag bij zijn. Alle spelers en stafleden worden vrijdagavond op het Stadhuisplein gehuldigd.

Tilburg Trappers kampioen

Trappers is een vijftienvoudig Nederlands kampioen en nu zijn ze voor het eerst in Duitsland kampioen. De Trappers kunnen niet promoveren, hierover maakte ze voorafgaand aan het seizoen afspraken  met de Duitse bond. Wel is het kampioenschap van de Trappers een geweldige impuls voor het Nederlandse ijshockey en hebben ze de sport weer op de kaart gezet.

Fotoreportage kampioenswedstrijd

Bij een kampioenschap horen natuurlijk ook foto’s. Fotograaf Bas Haans was bij de kampioenswedstrijd aanwezig en heeft veel sfeer foto’s gemaakt van dit grote succes. Bekijk hieronder een aantal foto’s of kijk even in het fotoboek voor alle foto’s bij elkaar.