Tilburg Trappers lanceert limited edition Kruikenstad Jersey

Komen bij jou de carnavalskriebels ook al om de hoek kijken? Bij ons in ieder geval al wel! Het hele jaar door is onze redactie druk bezig met het verzamelen van de tofste carnavalscontent om jullie op de hoogte te houden van de nieuwste updates van het carnavalsseizoen. Zo heeft Tilburg Trappers ook iets gaafs! Ze lanceren namelijk een speciale Kruikenstad Jersey. Oftewel: een mooi tenue met een link naar Kruikenstad. 

Ja, je leest het goed! Tilburg Trappers heeft een carnavalswedstrijdshirt gemaakt. Er is een beperkte oplage beschikbaar van dit carnavaleske tenue. Het tenue is zondag 29 januari te koop voorafgaande aan de wedstrijd van Tilburg Trappers tegen Saale Bulls Halle. Vanaf aanstaande maandag 30 januari is het tenue ook in de online webshop van Tilburg Trappers te koop.

Carnavalswedstrijd

De Kruikenstad Jersey wordt tijdens de thuiswedstrijd van de Trappers op vrijdag 17 februari ook daadwerkelijk door de spelers gedragen. Tilburg Trappers neemt het dan op tegen ESC Wohnbau Moskitos Essen. Wil je dit unieke moment bijwonen? De kaartverkoop van de wedstrijd is al van start gegaan. Scoor je tickets hier! Wil je zeker zijn van het Kruikenstad Jersey? Kom dan naar de wedstrijd aanstaande zondag, zo geniet je van een spannende pot ijshockey en heb je meteen al een leuke outfit gescoord voor Carnaval. Een echte win win-situatie dus!

Video: een bezoekje aan Tilburg Trappers

Een wedstrijd van Tilburg Trappers is garantie op een tof uitje. Snelheid, goals en veel bodychecks: wat wil je nog meer?! Benieuwd hoe zo’n avondje Tilburg Trappers eruit ziet? Check dan de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)