Tilburg Trappers maakt zich klaar voor de play-offs

Trappers play offs

“Het is play-off tijd!” Dat meldt Tilburg Trappers op hun officiële website. Vrijdag trapt Tilburg Trappers af tegen EC Peiting in de achtste finale van de play-offs. Lees snel verder.

In het reguliere seizoen in de Oberliga-Nord eindigde Tilburg Trappers als derde. Uiteraard verzekerde ze zich daarmee voor een play-offs plek waarmee ze kans maken op het kampioenschap. In de play-offs nemen teams uit de Oberliga-Nord en Oberliga-Sud het tegen elkaar op. EC Peiting eindigde op de zesde plek in deze competitie.

De achtste finale verloopt via een best-of-5 systeem. Dit houdt in dat de Tilburg Trappers en EC Peiting elkaar maximaal vijf keer kunnen treffen, maar dit betekent ook dat na drie affiches Tilburg Trappers wellicht al een ronde verder is. Oftewel: het eerste team dat drie wedstrijden wint, gaat door.

Speeldata

De eerste onderlinge wedstrijd is op vrijdag 17 maart in het stadion van Tilburg Trappers. Daarna staan Tilburg Trappers en EC Peiting tegenover elkaar op zondag 19 maart in Peiting en op dinsdag 21 maart in Tilburg. Mocht het nog niet beslist zijn na drie wedstrijden, dan staat er een wedstrijd in Eiting gepland op vrijdag 24 maart en een wedstrijd op 26 maart in Tilburg.

Als Tilburg Trappers de volgende rondes bereikt, zijn dit de speeldata:

  • Kwartfinale: 28 & 31 maart, 2, 4*, 6* april
  • Halve finale: 8, 10, 12, 14*, 16* april
  • Finale: 21, 23, 25, 28*, 30* april

*: Indien nodig

Kaartverkoop

De play-offs beloven heel erg spannend te worden en Tilburg Trappers heeft jouw steun hard nodig! Wil jij genieten van de sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd? Dan hebben wij goed nieuws, want er zijn nog kaarten beschikbaar voor de play-off wedstrijden! Wil jij de play-offs wedstrijden bijwonen? Neem dan snel een kijkje op de website van Tilburg Trappers!

Avondje Tilburg Trappers

Ben jij benieuwd hoe een avondje bij Tilburg Trappers eruit ziet? Check dan snel deze video!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)